Ηλιακό έγκαυμα: Οι 5 κρέμες που φροντίζουν αποτελεσματικά το δέρμα σου

Υπάρχουν κάποιοι που είναι προσεκτικοί με τον ήλιο και επιμένουν στη χρήση αντηλιακού - και μάλιστα με SPF 50 - και άλλοι που... ξεχνιούνται.

Αν χρησιμοποιείς αντηλιακό - αλλά χαμηλής προστασίας - και ακόμη περισσότερο αν το απλώνεις βιαστικά στην παραλία και όχι στο σπίτι πριν φύγεις για την παραλία, αφήνοντας μερικά σημεία του δέρματος ακάλυπτα... κινδυνεύεις από ηλιακό έγκαυμα. Το κόκκινο δέρμα που εμφανίζεται με το ηλιακό

έγκαυμα, «τραβάει», πονάει και δημιουργεί δυσάρεστη αίσθηση.

Για καλή μας τύχη, όμως, υπάρχουν συστατικά που καταπραΰνουν και ηρεμούν άμεσα το δέρμα, ανάλογα με τον βαθμό του ηλιακού εγκαύματος. Μετά από ένα φρέσκο ​​και αναζωογονητικό ντους, εφαρμόζεις μια αναπλαστική κρέμα, εμπλουτισμένη με αυτά τα υπέροχα συστατικά, την αφήνεις να δράσει καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας και το πρωί ξυπνάς με ένα μικρό όφελος.

Τελευταία αλλά εξίσου σημαντική συμβουλή σε περίπτωση εγκαύματος είναι να πίνεις πολύ νερό, για να ενυδατώνεσαι από μέσα. Και για τις επόμενες μέρες, αν θέλεις ακόμα να βρίσκεσαι στην παραλία, το ιδανικό είναι να κάθεσαι στη σκιά φορώντας ένα βαμβακερό ρούχο που προστατεύει την επιδερμίδα.

Ανακάλυψε 5 υπέροχους συμμάχους-φροντίδας για το δέρμα σου μετά την έκθεση στον ήλιο εδώ.

#ΕΓΚΑΥΜΑΤΑ #ΗΛΙΟΣ #ΗΛΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ #ΔΕΡΜΑ #ΦΡΟΝΤΙΔΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα