Καιρός: Ανεβαίνει η θερμοκρασία μέχρι την Παρασκευή - Ενισχύονται οι άνεμοι στο Αιγαίο (pic)

Σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας έως την Παρασκευή 23 Αυγούστου αναμένεται σύμφωνα με το meteo.gr ενώ ενισχυμένο θα είναι το μελτέμι στο Αιγαίο έως και αύριο Τρίτη.

Θερμότερη ημέρα αναμένεται να είναι η Παρασκευή, με το θερμόμετρο σε πόλεις όπως η Λάρισα, να φτάνει έως του 38 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικότερα η τάση της θερμοκρασίας σε ύψος 1500 μέτρων πάνω από την

Αττική για τις επόμενες 7 ημέρες καθώς και ο μέσος όρος για τα έτη 1981-2010 παρουσιάζονται στο γράφημα που ακολουθεί. Όπως φαίνεται, σήμερα αλλά και αύριο Τρίτη 20 Αυγούστου η θερμοκρασία θα είναι χαμηλότερη του μέσου όρου, ενώ στη συνέχεια θα παρουσιάσει άνοδο η οποία θα είναι αισθητή σε όλη τη χώρα και θα κυμανθεί μεταξύ 5 και 7 βαθμών Κελσίου, ανεβάζοντας έτσι την μέγιστη τιμή της για την Παρασκευή κοντά στους 40 βαθμούς.

Παράλληλα, ενισχυμένο θα παραμείνει το μελτέμι και την Τρίτη 20/08 με τους βόρειους ανέμους να φτάνουν κατά τόπους τα 7 με 8 μποφόρ στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο.Στους χάρτες που ακολουθούν παρουσιάζονται οι περιοχές όπου ο άνεμος αναμένεται να ξεπεράσει τα 7 μποφόρ σήμερα Δευτέρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα