Καιρός: Πού θα χρειαστείτε ομπρέλα σήμερα, η πρόβλεψη του Δημήτρη Παπαϊωάννου στο Dnews

Αρκετά περιορισμένα και ασθενή ήταν τα φαινόμενα την Κυριακή, εκτός από το βόρειο Ιόνιο και την Κέρκυρα που τοπικά σημειώθηκαν μπόρες και κυρίως στα δυτικά θαλάσσια τμήματα σποραδικές καταιγίδες. Όσον αφορά τον καιρό της Δευτέρας, δεν αναμένονται ιδιαίτερα φαινόμενα, ενώ παράλληλα οι βοριάδες θα ενισχυθούν στο Αιγαίο.

Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα, αναμένονται αυξημένες νεφώσεις τις πρωινές ώρες στη βόρεια Εύβοια, τη Βοιωτία και τις Σποράδες όπου σε

πολύ τοπικό επίπεδο θα σημειωθούν ασθενή φαινόμενα (ψιλόβροχο).

Το μεσημέρι και το απόγευμα θα σημειωθούν λίγες μπόρες στην Κέρκυρα σε τοπικό επίπεδο. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις, πιο αυξημένες στη βόρεια Κρήτη.

Τέλος, το πρωί θα αναπτυχθούν τοπικές ομίχλες στη δυτική Μακεδονία και τη Θεσσαλία και τη βόρεια Θράκη.

Η θερμοκρασία δε θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα κεντρικά και βόρεια τους 17οC, ενώ στα δυτικά και νότια τους 20οC.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με ένταση 4-6 και τοπικά στο κεντρικό 7 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από νότιες-νοτιοανατολικές 2-4 και πρόσκαιρα 5 μποφόρ το πρωί.

ΑΤΤΙΚΗ

Γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις, πιο αυξημένες στα βόρεια και κυρίως βορειοδυτικά τμήματα του νομού, όπου εκεί το πρωί υπάρχει πιθανότητα για ψιλόβροχο, ενώ και η ορατότητα θα είναι περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 20οC. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες-βορειοανατολικές διευθύνσεις 4-5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 18οC. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις με πολύ ασθενή ένταση.

#ΚΑΙΡΟΣ #ΒΟΡΙΑΔΕΣ #ΣΥΝΝΕΦΙΑ #ΝΕΦΩΣΕΙΣ #ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα