Κακοκαιρία Ariel: Ισχυρές καταιγίδες τις επόμενες ώρες, δύσκολη νύχτα και για την Αττική - Live η πορεία της

Για δύσκολη νύχτα στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας Ariel προειδοποιούν οι μετεωρολόγοι - Ποιες περιοχές θα «χτυπηθούν» πιο έντονα

Άλλες 24 ώρες αναμένεται να κρατήσει η κακοκαιρία ARIEL που «χτυπά» τη χώρα και έχει προκαλέσει συναγερμό στις Αρχές. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Πολιτική Προστασία έχει αποστείλει σε διάφορες περιοχές της χώρας, από νωρίς σήμερα, μηνύματα 112 για να προειδοποιήσει τους πολίτες σχετικά με τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Τα κύρια χαρακτηριστικά της κακοκαιρίας, η οποία επηρεάζει

και την Αττική είναι τα μεγάλα ύψη βροχής, οι μεγάλες ραγδαιότητες βροχόπτωσης, η μεγάλη συχνότητα κεραυνών στα θαλάσσια – παραθαλάσσια τμήματα και οι θυελλώδεις άνεμοι 7 με 8 μποφόρ.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Γιάννη Καλλιάνο, η κακοκαιρία ARIEL αναμένεται να φέρει δυνατές κατά τόπους καταιγίδες τις επόμενες έξι ώρες σε μεγάλο μέρος της χώρας.

Πιθανώς θα έχουμε ισχυρά φαινόμενα και στην Αττική, κάπου γύρω στα μεσάνυχτα, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που ίσως προκαλέσουν και πλημμυρικά φαινόμενα.

Οι περιοχές που αναμένεται να επηρεαστούν περισσότερο

Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα, τις επόμενες ώρες ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλώνονται στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βορειοανατολικού και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί στις παράκτιες περιοχές της Μακεδονίας λόγω βροχοθύελλων.

Δείτε live την πορεία της κακοκαιρίας:

#ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ_ARIEL #ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ #ΑΤΤΙΚΗ #ΓΙΑΝΝΗΣ_ΚΑΛΛΙΑΝΟΣ #ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ #ΒΡΟΧΕΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα