Κακοκαιρία Daniel: Συναγερμός στις Αρχές για πέντε αγνοούμενους σε Βόλο και Πήλιο

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές, καθώς σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες αναζητούνται πέντε άτομα σε νότιο Βόλο και Πήλιο, περιοχές που έχουν βρεθεί στη δίνη της κακοκαιρίας Daniel.

Πέντε είναι συνολικά οι αγνοούμενοι της κακοκαιρίας Daniel, σύμφωνα με νέες πληροφορίες, ενώ νωρίτερα την Τρίτη νεκρός βρέθηκε 51χρονος πατέρας δύο παιδιών.

Τα τέσσερα άτομα αγνοούνται στην περιοχή του Νοτίου Πηλίου, ενώ από το μεσημέρι αγνοείται ακόμα ένας άνδρας στον Βόλο - σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η ΕΡΤ.

Την ίδια ώρα δραματική παραμένει η κατάσταση σε πολλές περιοχές της Μαγνησίας αλλ΄α και νησιά των Σποράδων: Λίγο νωρίτερα εκκενώθηκαν το Γηροκομείο Βόλου και το Κέντρο Υγείας Αργαλαστής, με την Πολιτική Προστασία να κάνει λόγο για νέα έξαρση της κακοκαιρίας Daniel μέσα στις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης.

Σημειώνεται πως νωρίτερα αναβλήθηκλαν χημειοθεραπείες στο νοσοκομείο Βόλου, καθώς πλημμύρισε το δωμάτιο που πραγματοποιείται η διύλιση των φαρμάκων της χημειοθεραπείας με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η πραγματοποίηση του σημερινού προγράμματος. Από τη διοίκηση ανακοινώθηκε πως θα πραγματοποιηθούν αύριο κανονικά με εφεδρικό μηχάνημα.

Μεγάλα τμήματα της περιοχής του Βόλου,της Νέας Ιωνίας και των προαστίων της πόλης εξακολουθούν να είναι χωρίς ρεύμα, ενώ λίγο μετά τις 20:00 εστάλη μήνυμα από το 112 σε όλη την περιοχή της Μαγνησίας, το οποίο υπενθύμιζε την απαγόρευση κυκλοφορίας για όλα τα οχήματα, πλην των ειδικών της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας.

Σε ολόκληρη την περιοχή του Βόλου δεν κινείται κανένα όχημα, καθώς τα νερά έχουν καταλάβει τα πάντα και έχουν δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στους δρόμους, ειδικά στην περιοχή του Πηλίου, όπου οδοστρώματα έχουν υποχωρήσει και ολόκληροι δρόμοι έχουν καταστραφεί εντελώς από τη μανία του νερού.

Πρόκειται για μια κατάσταση που δεν έχει προηγούμενο και σύμφωνα με όλες τις προβλέψεις των ειδικών θα συνεχιστεί και για τις επόμενες ώρες, χωρίς να μειωθεί η ένταση των φαινομένων.

#ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ_DANIEL #ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ #ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ #ΕΚΚΕΝΩΣΗ #ΒΟΛΟΣ #ΠΗΛΙΟ
Keywords
Τυχαία Θέματα