Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Τι ώρα θα λειτουργήσουν τα καταστήματα σήμερα

Διαφορετικό ωράριο θα ισχύσει σήμερα για τα καταστήματα λόγω της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα».

Η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» επιμένει για ακόμη μία μέρα, με αποτέλεσμα η Πολιτική Προστασία και οι δημοτικές Αρχές να αποφασίσουν ένα διαφορετικό ωράριο λειτουργίας για καταστήματα, delivery στα βόρεια της Αττικής και για το Δημόσιο.

Επιμένει για τρίτη ημέρα η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» στη χώρα μας, με αποτέλεσμα η Πολιτική Προστασία να αποφασίσει από κοινού με τις δημοτικές αρχές την αλλαγή της ώρας ανοίγματος των καταστημάτων και

την μετατόπισή της στις 11.

Σε ποιες περιοχές της Αθήνας θα ανοίξουν στις 11 τα καταστήματα

Στις 11 π.μ θα ανοίξουν τα εμπορικά καταστήματα στα βόρεια προάστια σήμερα, με παράλληλη απαγόρευση της μεταφοράς και πώλησης αγαθών μέσω υπηρεσιών delivery ή courier, ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Η ανακοίνωση αφορά στον δήμο Θηβαίων καθώς και σε ολόκληρη τη βόρεια, βορειοδυτική και βορειοανατολική Αττική, συμπεριλαμβανόμενων των βορείων προαστίων της Αθήνας.

Στην Αθήνα θα ισχύει για:

Φυλή, Άνω Λιόσια, Πετρούπολη, Μεταμόρφωση, Άγιο Στέφανο, Κρυονέρι, Άνοιξη, Σταμάτα, Δροσιά, Κηφισιά, Νέα Ερυθραία, Εκάλη, Θρακομακεδόνες, Λυκόβρυση, Κεφαλάρι, Αγία Παρασκευή, Αχαρνές, Μαρούσι, Πεντέλη, Νέα Ερυθραία, Βαρυμπόμπη, Τατόι, Πεύκη, Ηράκλειο, Χολαργό, Ολυμπιακό Χωριό, Παπάγου, Φιλοθέη, Ψυχικό, Βριλήσσια, Χαλάνδρι, Μεταμόρφωση, Νέα Ιωνία, Μελίσσια, Ανθούσα, Γέρακα, Παιανία, Παλλήνη, Γλυκά Νερά, Σπάτα, Κορωπί, Μαρκόπουλο και Πικέρμι. #ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ_ΜΠΑΡΜΠΑΡΑ #ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα