Κικίλιας για Βραχυχρόνιες Μισθώσεις: «Ναι σε νέο πλαίσιο βραχυχρόνιων μισθώσεων, διαχωρισμός των εκμισθωτών»

«Η κυβέρνηση επεξεργάζεται ένα πλαίσιο για την αγορά των βραχυχρόνιων μισθώσεων», Τι ανέφερε ο Υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας.

«Επιβεβλημένη είναι η άμεση παρέμβαση της Πολιτείας για δίκαιο ρυθμιστικό πλαίσιο στις βραχυχρόνιες μισθώσεις», σημείωσαν ομόθυμα οι συμμετέχοντες στη σημερινή εκδήλωση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας για τη βραχυχρόνια μίσθωση, υπό τον τίτλο «Βραχυχρόνιες Μισθώσεις: Επιπτώσεις στις Πόλεις και στους Πολίτες».

Οι βραχυχρόνιες μισθώσεις

είναι μέρος του τουριστικού μας προϊόντος, επεσήμανε σε παρέμβαση του ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, σε ημερίδα που διοργανώνει το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος για τις βραχυχρόνιες μισθώσεις.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο υπουργός Τουρισμού και μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, για την εύρυθμη λειτουργία του υγιούς ανταγωνισμού, αλλά και για την εύρυθμή λειτουργία των αστικών μας κέντρων η κυβέρνηση επεξεργάζεται ένα πλαίσιο για την αγορά των βραχυχρόνιων μισθώσεων.

Το πλαίσιο αυτό θα διαχωρίζει αυτούς οι οποίοι εκμισθώνουν μαζικά ακίνητα έναντι της πλειοψηφίας που εκμισθώνουν ένα ή δύο ακίνητα, αναφερε χαρακτηριστικά.

#ΚΙΚΙΛΙΑΣ_ΒΑΣΙΛΗΣ #ΒΡΑΧΥΧΡΟΝΙΑ_ΜΙΣΘΩΣΗ #ΕΚΜΙΣΘΩΤΕΣ #ΠΛΑΙΣΙΟ
Keywords
Τυχαία Θέματα