Κως: Σε προχωρημένη σήψη η σορός της 27χρονης, τι «δείχνει» η ιατροδικαστική έκθεση

Μαρτυρικό θάνατο από ασφυξία φέρεται να βρήκε η Ανάστάζια, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα σε σακούλα και σκεπασμένη με κλαδιά, ένα χιλιόμετρο μακριά από το σπίτι του άνδρα από το Μπαγκλαντές, ο οποίος έχει συλληφθεί ως βασικός ύποπτος στην Κω.

Πιο αναλυτικά, εκδόθηκε το ιατροδικαστικό πόρισμα για την 27χρονη Αναστάζια και εστάλη στην ανακριτική και εισαγγελική Αρχή, ενώ συμπληρωματική κατάθεση έδωσε ο Πολωνός σύντροφος της.

Δολοφονική ενέργεια έδειξε η νεκροψία - νεκροτομή της 27χρονης Αναστάζια, καθώς σύμφωνα με την ΕΡΤ,

η κοπέλα, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα σε σακούλα και σκεπασμένη με κλαδιά, μόλις ένα χιλιόμετρο απόσταση από το σπίτι του άνδρα από το Μπαγκλαντές, ο οποίος έχει συλληφθεί ως βασικός ύποπτος, φέρεται να βρήκε μαρτυρικό θάνατο από ασφυξία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από τη νεκροψία, που έγινε στη Ρόδο, διαπιστώθηκε πως ο θάνατός της επρόκειτο για δολοφονική ενέργεια.

Ο 28χρονος σύντροφος της κοπέλας κλήθηκε εκ νέου το απόγευμα στην ανακρίτρια, προκειμένου να δώσει περισσότερες εξηγήσεις για το περιστατικό, για δεύτερη φορά μέσα στην ίδια μέρα, καθώς το πρωί της Δευτέρας ο Πολωνός εξετάστηκε από την ανακρίτρια και από τους αστυνομικούς.

Την ίδια ώρα, ο κύριος ύποπτος για την ανθρωποκτονία της Αναστάζια πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη (21/6). Κατά τη διάρκεια της εξόδου του από το Δικαστικό Μέγαρο είπε σε δημοσιογράφους και συγκεντρωμένο κόσμο ότι «δεν έκανα τίποτα».

#ΚΩΣ #27ΧΡΟΝΗ #ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ_ΕΚΘΕΣΗ #ΠΟΡΙΣΜΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Κως, 27χρονης,kos, 27chronis