Κύπελλο Ελλάδας: Το πάνω χέρι για πρόκριση ο Ολυμπιακός μετά το 1-0 επί του Άρη

Ο Ολυμπιακός έκαμψε δύσκολα την αντίσταση του Άρη και πήρε το πάνω χέρι για πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ιστορία επαναλήφθηκε στο Φάληρο, όπου ο Ολυμπιακός νίκησε τον Άρη για δεύτερη φορά σε τρεις ημέρες, με το ίδιο σκορ (1-0), μόνο που αυτή τη φορά ο αγώνας ήταν στο

πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η πειραϊκή ομάδα, που έπαιξε με αρκετούς αναπληρωματικούς, απόκτησε προβάδισμα πρόκρισης για τους «τέσσερις» της διοργάνωσης ενόψει της ρεβάνς στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με την ομάδα που θα προκριθεί να αντιμετωπίζει κατά πάσα πιθανότητα την ΑΕΚ, που είχε νικήσει νωρίτερα με 3-0 τον Πανσερραϊκό.

Το σκορ στο «Γ. Καραϊσκάκης» άνοιξαν στο 30' οι γηπεδούχοι με τον Γκάρι Ροντρίγκες, αλλά το... μισό γκολ ανήκε στον Ανδρούτσο που με εξαιρετική προσπάθεια από αριστερά έβγαλε την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι δίνοντας την ευκαιρία στον συμπαίκτη του για το 1-0 με εν κινήσει πλασέ.

Νωρίτερα, στο 16ο λεπτό, οι γηπεδούχοι έστειλαν την μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ του Ιτούρμπε ακυρώθηκε, με τον διαιτητή να έχει καταλογίσει οφσάιντ στον Καμαρά, στο ξεκίνημα της φάσης.

Επίσης, στο 79' ο Άρης είχε δοκάρι σε πλασέ του Καμάτσο, μετά από γύρισμα της μπάλας από τον Γκρέι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ Γκονζάλεθ): Τζολάκης, Ρέτσος, Ντόη, Ανδρούτσος (64΄ Ρέαμπτσιουκ), Βρουσάι, Σαμασέκου, Ίνμπομ Χουάνγκ, Κασάμι (64΄ Χάμες Ροντρίγκες), Μασούρας, Γκάρι Ροντρίγκες (69΄ Ροντινέι), Ελ Αραμπί (69΄ Μπακαμπού)
ΑΡΗΣ (Άλαν Πάρντιου): Κουέστα, Οντουμπάτζο (46΄ Εμπακατά), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαζικού, Νταρίντα, Ματέο Γκαρσία (46΄ Καμάτσο), Ετέμπο, Μαντσίνι, Ιτούρμπε (65΄ Πάλμα), Αμπουμπακάρ Καμαρά (35΄ Γκρέι)

#ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ #ΑΡΗΣ #ΚΥΠΕΛΛΟ_ΕΛΛΑΔΟΣ #ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Keywords
Τυχαία Θέματα