Λουτρό αίματος σε Νοσοκομείο στην Γάζα: «Έφταναν μεμονωμένα μέλη ανθρώπων», δήλωσε γιατρός - Σε λίγο η επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα

Βίντεο που κοινοποιήθηκε στο Χ, (πρώην Twitter), δείχνει γιατρό, περιτριγυρισμένο από πτώματα, να καταθέτει τι είδε μετά την ισραηλινή επίθεση στο αραβικό νοσοκομείο Αλ-Αχλί.

«Μπορείτε να δείτε όλα τα πτώματα πίσω μου, όλα τα θύματα. Προσπάθησαν να βρουν ένα ασφαλές μέρος στο μοναδικό χριστιανικό νοσοκομείο της Γάζας. Προσπάθησαν να βρουν καταφύγιο και δέχτηκαν επίθεση από βάρβαρους βομβαρδισμούς», είπε.

«Όλα αυτά τα θύματα ήρθαν στο νοσοκομείο- ήρθαν ως μέρη σώματος, ακρωτηριασμένα χωρίς κανένα σημάδι ζωής. Έχουμε δεχτεί πολλά

θύματα σήμερα σε αυτή τη σφαγή. Πρόκειται πραγματικά για μια γενοκτονία».

A Doctor's Testimony from the Heart of a Targeted Al-Ahli Arabi Baptist Hospital.#GazaGenocide pic.twitter.com/KdjIL8LhDT

— Ramy Abdu| رامي عبده (@RamAbdu) October 17, 2023

Επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα της επίθεσης στο νοσοκομείο

Σύμφωνα με πληροφορίες του aljazeera.com, σε μισή ώρα περίπου θα πραγματοποιηθεί επιμνημόσυνη δέηση στο νοσοκομείο Shifa της πόλης της Γάζας για τα θύματα της χθεσινής επίθεσης στο νοσοκομείο.

Συνεχίζει να αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη ο ισραηλινός στρατός

Ο εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού, Ντάνιελ Χάγκαρι, δήλωσε την Τετάρτη ότι «δεν υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν την ενοχή του Ισραήλ για τη φονική επίθεση στο νοσοκομείο Αλ-Αχλί στη Γάζα την Τρίτη».

«Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η Χαμάς έλεγξε τις αναφορές και κατάλαβε ότι επρόκειτο για μια παλαιστινιακή εσφαλμένη βολή της Ισλαμικής Τζιχάντ, και στη συνέχεια ξεκίνησε μια παγκόσμια εκστρατεία στα μέσα ενημέρωσης με διογκωμένους αριθμούς θυμάτων", δήλωσε ο εκπρόσωπος Ντάνιελ Χαγκάρι. "Κατάλαβαν με απόλυτη βεβαιότητα ότι επρόκειτο για πύραυλο που εκτοξεύτηκε από την Παλαιστινιακή Ισλαμική Τζιχάντ».

Πρόσθεσε ότι δεν εντοπίστηκαν δομικές ζημιές σε κοντινά κτίρια.

#ΙΣΡΑΗΛ #ΠΟΛΕΜΟΣ #ΓΑΖΑ #βομβαρδισμός #ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ #ΧΑΜΑΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Λουτρό, Νοσοκομείο, Γάζα, Έφταναν,loutro, nosokomeio, gaza, eftanan