Μακάβριο θέαμα σε κλαμπ στις ΗΠΑ: Έβαλαν νεκρό ράπερ όρθιο για να «γιορτάσουν» την κηδεία του (βίντεο)

Ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης προκάλεσε οργή αφού φιλοξένησε μια «κηδεία» με το ταριχευμένο πτώμα ενός ανερχόμενου ράπερ που πυροβολήθηκε κατά τη διάρκεια μιας ληστείας πριν από δύο εβδομάδες στις ΗΠΑ.

Οι θαυμαστές του ράπερ Goonew έμειναν εμβρόντητοι όταν εμφανίστηκαν καταγραφές από κινητά τηλέφωνα από την εκδήλωση, που ονομάστηκε The Final Show, η οποία πραγματοποιήθηκε στο κλαμπ Bliss στην Ουάσινγκτον το βράδυ της Κυριακής.

Ο 24χρονος ράπερ, του

οποίου το πραγματικό όνομα ήταν Markelle Morrow, πυροβολήθηκε στις 18 Μαρτίου στο τετράγωνο 3400 της Walters Lane στη γειτονιά District Heights.

Η μητέρα του, Patrice Parker Morrow, δήλωσε ότι ο γιος της πυροβολήθηκε στην πλάτη κατά τη διάρκεια μιας ληστείας και του έκλεψαν ένα μεγάλο μενταγιόν με πετράδια που φορούσε πάντα, μετέδωσε το NBC4.

Την Κυριακή, ένα μεγάλο πλήθος πενθούντων συγκεντρώθηκε για να αποχαιρετήσει τον ανερχόμενο ράπερ στο Bliss, το οποίο αυτοπροσδιορίζεται ως «το τέλειο μέρος για μια εκλεπτυσμένη βραδιά χαλάρωσης και χορού».

Ο ειδησεογραφικός ιστότοπος για διασημότητες The Shade Room ανέφερε ότι οι καλεσμένοι πλήρωσαν 40 δολάρια για να παρευρεθούν στην κηδεία του Μόροου.

Βίντεο που καταγράφηκαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης δείχνουν κάτι που φαίνεται να είναι το σώμα του Morrow, με το μάτι του ανοιχτό, στηριγμένο σε μια σκηνή, φορώντας ένα σχεδιαστικό φούτερ με κουκούλα Amiri, ένα σκισμένο τζιν διακοσμημένο με φλόγες και αθλητικά παπούτσια, αξεσουάρ με ένα ρολόι και μια χρυσή κορώνα.

Το πλήθος φαίνεται να χορεύει και να τραγουδάει, ενώ κάποια στιγμή, πυροτεχνήματα πυροδοτούνται ακριβώς δίπλα στον Morrow.

Πολλοί σχολιαστές στο Instagram φρίκαραν από τη μακάβρια επίδειξη, περιγράφοντάς την ως "παράξενη", "ενοχλητική" και "ασεβή".

Δείτε βίντεο:

Άλλοι, ωστόσο, υπερασπίστηκαν το γεγονός ότι το σώμα του Morrow ανέβηκε στη σκηνή, λέγοντας ότι ήταν αυτό που ήθελε η οικογένειά του.

Η διοίκηση του νυχτερινού κέντρου Bliss δημοσίευσε μια δήλωση στη σελίδα του Instagram τη Δευτέρα προσπαθώντας να πάρει αποστάσεις από την αυξανόμενη διαμάχη σχετικά με τον αποχαιρετισμό.

'Το Bliss ήρθε σε επαφή με ένα τοπικό γραφείο τελετών για να νοικιάσει τον χώρο μας για τον εορτασμό της κηδείας του Goonew', έγραφε το μήνυμα. 'Η Bliss δεν ενημερώθηκε ποτέ για το τι θα συνέβαινε. Ζητάμε ειλικρινά συγγνώμη από όλους όσους μπορεί να αναστατωθούν ή να προσβληθούν.»

Ενώ από τα βίντεο και τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια της κηδείας δεν είναι σαφές ότι η φιγούρα στη σκηνή ήταν το πραγματικό σώμα του Morrow, ο ράπερ Black Fortune, ο οποίος εμφανίστηκε στην εκδήλωση, επέμεινε ότι ήταν το πραγματικό πτώμα του νεκρού ράπερ.

Ο Black Fortune έγραψε στις ιστορίες του στο Instagram: "Όχι αυτό δεν είναι κέρινο ομοίωμα... ο Brodie μου βγήκε γκάνστα».

Δεν έχουν γίνει συλλήψεις για τον πυροβολισμό του Μόροου και η αστυνομία στην κομητεία Prince George's προσφέρει αμοιβή 25.000 δολαρίων για πληροφορίες που θα οδηγήσουν σε καταδίκη.

Πηγή: DailyMail

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μακάβριο, ΗΠΑ, Έβαλαν,makavrio, ipa, evalan