Με δύο σφαίρες σκότωσε την 42χρονη στην Καλαμαριά: Τα τελευταία λόγια του γυναικοκτόνου

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία από το άγριο έγκλημα με θύμα 42χρονη στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Οργή προκαλούν οι λεπτομέρειες της εν ψυχρώ δολοφονία της 42χρονης γυναίκας από τον 38χρονο αστυνομικό - πρώην σύζυγό της στην Καλαμαριά την Τρίτη.

Ο δράστης φαίνεται πως «προειδοποιούσε» επί μακρόν τους συγγενείς του πως θα προχωρήσει στο άγριο αυτό έγκλημα, αλλά εκείνοι θεωρούσαν πως τα έλεγε πάνω στα νεύρα του και δεν θα έφτανε σε

αυτό το σημείο.

Το πιο ανατριχιαστικό, μάλιστα, είναι το γεγονός πως όταν πήρε την καραμπίνα του πατέρα του, είπε στους γονείς του «πάω να τη καθαρίσω». Εκείνοι πίστεψαν πως είπε «πάω να τη συντηρήσω», εννοώντας την καραμπίνα, άλλα δυστυχώς εκείνος είχε ήδη σχεδιάσει τη δολοφονία της πρώην συζύγου του.

Υπενθυμίζεται πως ο 38χρονος εν ενεργεία αστυνομικός σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα την εν διαστάσει 42χρονη σύζυγό του, και στη συνέχεια με το ίδιο όπλο αυτοκτόνησε. Τα δύο παιδιά τους είχαν ξεκινήσει για το σχολείο τους τη στιγμή που ο πατέρας μπήκε με κυνηγετικό όπλο στο σπίτι της πρώην συζύγου του και την πυροβόλησε, τραυματίζοντάς την θανάσιμα.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Δύο φορές πυροβόλησε με την κυνηγετική καραμπίνα τη 42χρονη πρώην σύζυγό του ο 38χρονος αστυνομικός πριν βάλει τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, από την ιατροδικαστική εξέταση προκύπτει ότι η πρώτη βολή, από την οποία η γυναίκα επέζησε, πέτυχε τον αριστερό της ώμο, ενώ η δεύτερη, που αποδείχθηκε θανατηφόρα, τη βρήκε στο στέρνο της.

Ο δράστης και αυτόχειρας έστρεψε ακολούθως την καραμπίνα στο κεφάλι του και αυτοπυροβολήθηκε. Από τα ιατροδικαστικά ευρήματα στις δύο σορούς δεν φαίνεται να προκύπτει προηγούμενη πάλη μεταξύ τους. Ο 38χρονος πυροβόλησε την πρώην σύζυγό του στον διάδρομο της πολυκατοικίας, στον 6ο όροφο, όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ.

Τη νεκροτομή διενήργησε η ιατροδικαστής του ΑΠΘ Λήδα - Καλλιόπη Κοβάτση.

Στο μεταξύ, πληροφορίες αναφέρουν ότι η επιμέλεια των δύο ανήλικων παιδιών τους ανατέθηκε προσωρινά, με εισαγγελική απόφαση, στους γονείς της 42χρονης. Στο πλευρό των ανηλίκων βρίσκονται, από την πρώτη στιγμή, ειδικοί ψυχολόγοι της ΕΛ.ΑΣ.

#ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ #ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ #ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ #ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα