Μέλη του πληρώματος του Blue Horizon υπόσχονται... «ομερτά»: Νέο ανατριχιαστικό ηχητικό ντοκουμέντο

Δεν σταματούν να σοκάρουν τα ηχητικά ντοκουμέντα από τους διαλόγους των μελών του πληρώματος του Blue Horizon λίγο μετά τη δολοφονία του Αντώνη Καρυώτη.

Η αναλγησία των μελών του πληρώματος Blue Horizon λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη προκαλεί ανατριχίλα.

Στις νέες συνομιλίες από τους ασυρμάτους που βλέπουν το φως της δημοσιότητας ακούγονται μέλη του πληρώματος που δεν είναι γνωστή η ταυτότητά τους, να λένε: «Έλα εδώ,

έλα εδώ...Ένα πράγμα πάντα θα έχετε στο νου. Ποτέ δεν λέμε τι ακούμε και τι βλέπουμε».

Στη συνέχεια ένας άλλος ακούγεται να λέει: «Και εδώ, σε κανέναν κουβέντα παιδιά, ούτε έξω απ’ το… εντάξει; Σε κανέναν».

Το ηχητικό αποτελεί ακόμη μια ομολογία ενοχής - με τα μέλη του πληρώματος να συμφωνούν μεταξή τους να σιωπήσουν για όσα συνέβησαν στον καταπέλτη του πλοίου.

Ακούστε το ηχητικό στο 03:30

«Υπάρχει καταγγελία ότι τον σπρώξαμε εμείς στη θάλασσα... Μιχάλη, ετοιμάσου»

Την ίδια ώρα νέα ηχητικά ντοκουμέντα από τη γέφυρα του Blue Horizon φέρνει στο «φως» και το Cretalive.

Πιο συγκεκριμένα, λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία του Αντώνη Καρυώτη υπάρχουν συνεχείς επικοινωίες και τηλεφωνήματα ανάμεσα στον πλοίαρχο, τον ύπαρχο και την πλοιοκτήτρια εταιρεία, καθώς και με το Λιμεναρχείο και το κέντρο ελέγχου.

Από το πλήθος των συνομιλιών που έχουν καταγραφεί προκύπτει ότι ο καπετάνιος δε γνώριζε ως ένα χρονικό σημείο τι ακριβώς είχε συμβεί στον καταπέλτη του πλοίου κατά τον απόπλου, ενώ είναι ενδεικτικό ότι κάποια στιγμή ακούγεται να ρωτάει τον ύπαρχο, μετά από τηλεφώνημα που είχε δεχθεί, αν ξέρει κάτι περί σπρωξίματος του αδικοχαμένου Αντώνη καθώς υπήρξε σχετική καταγγελία.

Ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο:

Λίγο αργότερα, ο πλοίαρχος λαμβάνει εντολές από τον κεντρικό λιμενάρχη Πειραιά να επιστρέψει το Blue Horizon στο λιμάνι του Πειραιά.

Ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο:

Παρουσιάζει ωστόσο ιδιαίτερο ενδιαφέρον το σημείο εκείνο όπου ο πλοίαρχος, ο ύπαρχος και άλλα μέλη του πληρώματος βρίσκονται στο γέφυρα του Blue Horizon και ακούγεται να τους δίνει κατευθύνσεις ενόψει των καταθέσεων που θα δώσουν. «Μη μιλήσετε για σπρωξίματα αλλά μόνον για φωνές».

Ακούστε το σχετικό ηχητικό ντοκουμέντο:

#BLUE_HORIZON #ΠΛΗΡΩΜΑ #ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ #ΗΧΗΤΙΚΟ #ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ #ATTICA_GROUP
Keywords
Τυχαία Θέματα
Μέλη, Blue Horizon, Νέο,meli, Blue Horizon, neo