Μητσοτάκης: Οι πολίτες επιβεβαίωσαν την εμπιστοσύνη τους στη ΝΔ

Την άποψη ότι οι πολίτες επαναβεβαίωσαν την εμπιστοσύνη τους στη ΝΔ και στις επιλογές που έκανε, εξέφρασε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης σε δηλώσεις του αποχωρώντας πριν από λίγο από τα κεντρικά γραφεία της ΝΔ.

Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε πως η ΝΔ κερδίζει κατ' ελάχιστον εφτά περιφέρειες και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην επικράτηση του Νίκου Χαρδαλιά στην περιφέρεια Αττικής και του Απόστολου Τζιτζικώστα στην περιφέρεια Κεντρικής

Μακεδονίας, αλλά και σε ποσοστά υποψηφίων που στήριξε η ΝΔ σε περιφέρειες όπως η Δυτική Ελλάδα και η Ήπειρος, τα οποία ήταν πολύ υψηλότερα των κομματικών ποσοστών της ΝΔ.

Υπογράμμισε εξάλλου ότι μόνο σε μία περιφέρεια η αντιπολίτευση έχει παρουσία στον β΄γύρο και αυτό οδηγεί σε συγκεκριμένα πολιτικά συμπεράσματα.

Ο κ. Μητσοτάκης έκανε λόγο για το γαλάζιο της δημιουργίας και της συνεχιζόμενης μάχης με την καθημερινότητα και υπογράμμισε πως η κυβέρνηση θα συνεχίσει την υλοποίηση των μεγάλων αλλαγών και μεταρρυθμίσεων που έχει ανάγκη η χώρα.

Ο πρωθυπουργός συνεχάρη τους περιφερειάρχες και τους δημάρχους που εξελέγησαν από την πρώτη Κυριακή, ενώ διαβεβαίωσε ότι ανεξαρτήτως της πολιτικής διάστασης που έδωσε η ΝΔ, "είμαστε εδώ να συνεργαστούμε με κάθε περιφερειάρχη και κάθε δήμαρχο, σημειώνοντας ότι τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα .

Τόνισε ότι η κυβέρνηση έχει προικίσει την Αυτοδιοίκηση με πόρους, υπογράμμισε ωστόσο ότι οι πολίτες ζητούν και λογοδοσία και διαφάνεια και αναφέρθηκε στην σημασία που αποδίδει για τον λόγο αυτό στο νομοσχέδιο που προωθεί το υπουργείο Εσωτερικών .

#ΚΥΡΙΑΚΟΣ_ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ #ΝΕΑ_ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ #ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ_ΕΚΛΟΓΕΣ_2023 #ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ_ΕΚΛΟΓΩΝ_2023
Keywords
Τυχαία Θέματα
Μητσοτάκης,mitsotakis