Μητσοτάκης στον Έβρο: «Προϋπολογισμός και ευρωπαϊκή στήριξη θα καλύψουν τις καταγεγραμμένες ζημιές»

«Δεν θέλω να έχετε καμία ανησυχία για τα χρήματα. Ο κρατικός προϋπολογισμός αλλά και η ευρωπαϊκή στήριξη που θα πάρουμε θα καλύψουν και σε αυτήν την περίπτωση τις καταγεγραμμένες ζημιές», δήλωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης από τον Έβρο, μιλώντας στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη.

Αναφερόμενος ιδιαίτερα σε αγρότες

και κτηνοτρόφους, υπογράμμισε πως η εντολή που έχει δώσει είναι «να αποζημιώσουμε σωστά και δίκαια, αλλά με πολύ μεγάλη ταχύτητα».

«Θέλω οι άνθρωποι οι οποίοι ζουν από την παραγωγική γη του Έβρου να αισθανθούν ότι είμαστε κοντά τους, είτε είναι αγρότες, είτε είναι κτηνοτρόφοι, είτε παράγουν λάδι, είτε είναι μελισσοκόμοι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα υπογράμμισε απευθυνόμενος σε όσους μπορεί να αισθάνονται ότι τώρα που έγινε αυτή η μεγάλη συμφορά στη Θεσσαλία, όλη η προσοχή του κρατικού μηχανισμού θα είναι στραμμένη εκεί και θα ξεχαστεί ο Έβρος, ότι «σας εγγυώμαι προσωπικά ότι αυτό δεν θα συμβεί».

«Θα βρισκόμαστε κοντά στα προβλήματα του Έβρου με συγκεκριμένες δράσεις και με χρηματοδότηση έτσι ώστε να μπορέσουμε να επουλώσουμε τις άμεσες πληγές μας, αλλά να υλοποιήσουμε κι ένα πιο φιλόδοξο αναπτυξιακό σχέδιο για τον Έβρο», πρόσθεσε.

#ΚΥΡΙΑΚΟΣ_ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ #ΕΒΡΟΣ #ΖΗΜΙΕΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα