Νέα αποκλειστική συνεργασία εξασφάλισε η Nova - Ποιο το καινούριο περιεχόμενο για τους συνδρομητές

Σε νέα αποκλειστική συνεργασία για την προβολή ταινιών και άλλου τηλεοπτικού περιεχομένου προχώρησε με την Metro Goldwyn Mayer, η Nova.

Η νέα συνεργασία της Nova συμπεριλαμβάνει τη νέα και 25η στη σειρά ταινία του James Bond,

μία συμπαραγωγή της ΕΟΝ Productions με την MGM, σε σκηνοθεσία του Cary Joji Fukunaga και με πρωταγωνιστή τον Daniel Craig, καθώς επίσης και όλες τις επίσημες προηγούμενες ταινίες του James Bond (24 συνολικά στον αριθμό).

Επιπλέον, η εταιρεία εξασφάλισε τον τρίτο κύκλο της πολύ-αναμενόμενης, βραβευμένης με Emmy σειράς «The Handmaid’s Tale», με τους Elisabeth Moss, Joseph Fiennes, Yvonne Strahovski, Alexis Bledel, Madeline Brewer, Amanda Brugel, Ann Dowd, O – T Fagbenle, Max Minghella, Samira Wiley και Bradley Whitford.

Σχολιάζοντας τη συμφωνία από την πλευρά της Nova,η κα Κατερίνα Κασκανιώτη, Pay TV Executive Director, ανέφερε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη νέα συμφωνία με την MGM η οποία αποδεικνύει, τόσο τη βαθιά εμπιστοσύνη του studio στο πρόσωπο της Nova, όσο και την πάγια δέσμευση της εταιρείας μας στο να προσφέρει στους συνδρομητές της το καλύτερο δυνατό περιεχόμενο».

Από την πλευρά της MGM, ο κ. Chris Ottinger, President Television Distribution & Acquisitions ανέφερε: «Η Nova συνεχίζει να προσφέρει το καλύτερο premium περιεχόμενο στους συνδρομητές της. Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την παροχή του κινηματογραφικού και τηλεοπτικού μας περιεχομένου σε ένα τόσο απαιτητικό κοινό».

Διαβάστε ακόμη:

Είναι επίσημο: Η ΕΡΤ ανοίγει νέο κανάλι μόνο με αθλητικά! - Πότε βγαίνει στον «αέρα» και ποιους αγώνες θα μεταδίδει

ΕΣΡ: Τηλεοπτικός σταθμός «έφαγε» πρόστιμο χιλιάδων ευρώ - Ο λόγος για τη βαριά «τιμωρία»

Νέο pop-up κανάλι - Ποιο το περιεχόμενό του

«Ξαναζωντανεύει» το MEGA - Παίρνει «σάρκα και οστά» το μεγάλο κανάλι

Keywords
Τυχαία Θέματα