Νέα εφημερίδα στα περίπτερα από τη Δευτέρα 20 Ιουλίου

Η νέα καθημερινή εφημερίδα «ON time» θα κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της χώρας από τη Δευτέρα 20 Ιουλίου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η νέα εφημερίδα έρχεται «πάνω στην ώρα, για να καλύψει ένα μεγάλο κενό στον χώρο της έντυπης ημερήσιας ενημέρωσης της πατρίδας μας, στα πρότυπα των κλασικών tabloids, που, παρά την κυριαρχία του Διαδικτύου και τις ειδικές συνθήκες των καιρών, εξακολουθούν να έχουν εκατομμύρια αναγνώστες

και να παραμένουν κυκλοφοριακά κορυφαίες σε όλες τις ανεπτυγμένες χώρες της Ευρώπης και της Αμερικής.

Με κοινωνικό πρόσημο, ελκυστική εμφάνιση, πολύ παρασκήνιο γύρω από τα πρόσωπα και τα καυτά θέματα της επικαιρότητας, με ποικιλία θεμάτων, αποκαλυπτικά και αναπάντεχα ρεπορτάζ, μακριά από τη σοβαροφάνεια και τα ξεπερασμένα στερεότυπα, η «ΟΝ time» φιλοδοξεί να ταράξει τα νερά και να δώσει μια νέα διάσταση στον όρο lifestyle».

Στο «τιμόνι» της νέας εφημερίδας θα βρίσκεται η δημοσιογράφος Έλσα Συμεωνίδου, η μέχρι πρότινος (και από την πρώτη ημέρα της έκδοσής της) διευθύντρια της ημερήσιας εφημερίδας «Star Ρress» και του ιστορικού «Λοιπόν» κατά την τελευταία δεκαετία. Μαζί της θα έχει όλους τους βασικούς συνεργάτες της των τελευταίων χρόνων. Αρχισυντάκτης θα είναι ο Χρήστος Τρεμούλης και σύμβουλος ο Αντώνης Πρέκας.

Keywords
Τυχαία Θέματα