Νέα Φιλαδέλφεια: Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο «αντίο» στον 29χρονο Μιχάλη - Ραγίζουν καρδιές συγγενείς και φίλοι

Αυτή την ώρα συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν τον αδικοχαμένο Μιχάλη, ο οποίος έπεσε νεκρός έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Κόσμος με κίτρινα τριαντάφυλλα στα χέρια λέει το τελευταίο αντίο στον Μιχάλη Κατσουρή στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου, στην Ελευσίνα όπου ζούσε.

Ο 29χρονος φίλος της ΑΕΚ δολοφονήθηκε στη διάρκεια της καταδρομικής επίθεσης των χούλιγκαν της Ντινάμο

Κιέβου, το βράδυ της Δευτέρας (07.089.2023) στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η οικογένεια του, οι συγγενείς, οι φίλοι του και ο οργανισμός της ΑΕΚ αποχαιρετούν τον 29χρονο Μιχάλη Κατσουρή στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου, στην Ελευσίνα.

Η μητέρα του, η οποία κατέρρευσε μόλις έμαθε για το παιδί της, επιρρίπτει ευθύνες στο κράτος που «δεν προστάτευσε το παιδί» και επέτρεψε «να το δολοφονήσουν», ζητώντας ως ελάχιστη δικαίωση τον εντοπισμό και την παραδειγματική τιμωρία του δολοφόνου του.

«Το μόνο που με ενδιαφέρει τώρα, είναι να βρεθεί ο δολοφόνος του παιδιού μου. Δυστυχώς, έχουν χαθεί παιδιά, χάθηκε το παιδί μου και φοβάμαι μην χαθούν κι άλλα. Θέλω πρώτα να αποχαιρετήσω το παιδί μου και μετά θα μιλήσω», λέει με τη σειρά του ο πατέρας του Μιχάλη.

Η νεκροφόρα που μετέφερε τη σορό του 29χρονου φέρει κιτρινόμαυρες κορδέλες.

Κίτρινα τριαντάφυλλα

Η εξόδιος ακολουθία έγινε στον ιερό ναό Αγίου Κωνσταντίνου, παρουσία συγγενών, φίλων αλλά και εκπροσώπων της ΑΕΚ που κρατούσαν κίτρινα τριαντάφυλλα. Το «παρών» έδωσε ο προπονητής της ομάδας, Ματίας Αλμέιδα, εκ μέρους των ποδοσφαιριστών ο Σέρχιο Αραούχο και ο Πέτρος Μάνταλος και επίσης ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βαγγέλης Ασλανίδης, οι Τάσος Τσατάλης, Γιάννης Καραλής από τον τομέα επικοινωνίας, ο αθλητικός διευθυντής Μπρούνο Άλβες, ο τεχνικής διευθυντής Ράντοσλαβ Κουχάρσκι και ο μεταφραστής Πάνος Αναστασόπουλος.

Η οικογένεια του εκλιπόντος είχε ζητήσει, αντί στεφάνων να κατατεθούν δωρεές στο ίδρυμα «ΕΛΠΙΔΑ». Ωστόσο, υπήρξαν και αρκετά στεφάνια από πολλούς συνδέσμους της Original, αλλά και από τους οπαδούς της Μαρσέιγ στο οποίο αναγραφόταν «Στον αδελφό μας Μιχάλη» (Anotre frère). Στεφάνι κατέθεσε και ο Α.Σ. Άρης, ο Δήμαρχος και το Δ.Σ. του Δήμου Ελευσίνας. Μάλιστα η δημοτική αρχή της πόλης ενημέρωσε ότι «... σε ένδειξη πένθους για τον άδικο χαμό του 28χρονου συμπολίτη μας Μιχάλη Κατσούρη και μέχρι την τέλεση της εξοδίου ακολουθίας, δεν θα πραγματοποιηθεί καμία αθλητική ή πολιτιστική εκδήλωση, στα όρια του Δήμου μας. Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη και τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και στεκόμαστε στο πλευρό της, αυτές τις τραγικές στιγμές. Καλό ταξίδι, Μιχάλη...».

Ραγίζουν καρδιές στην κηδεία του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη

Αντί στεφάνων

Σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος ΕΛΠΙΔΑ αναφέρει:

«Δωρεές αντί στεφάνων υπέρ του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» στη μνήμη του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσουρή, ζητά η οικογένειά του.

Στο σημειο, οι Αρχές έχουν απαγορεύσει την στάθμευση οχημάτων περιμετρικά της εκκλησίας. Όλα τα καταστήματα στην περιοχή είναι και θα παραμείνουν κλειστά.

Πηγή: thriassio.gr, ΕΡΤ, ΑΠΕ-ΜΠΕ

#ΝΕΑ_ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ #ΚΗΔΕΙΑ #ΜΙΧΑΛΗΣ #ΟΠΑΔΙΚΗ_ΒΙΑ #ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ #ΑΕΚ #ΚΡΟΑΤΕΣ #ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα