Νέα Φιλαδέλφεια: Βίντεο ντοκουμέντο από την πορεία των χούλιγκαν, περίμεναν «σήμα» πριν επιτεθούν

Βίντεο ντοκουμέντο είδε το φως της δημοσιότητας με την «πορεία» των χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ προς το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια - Καρέ καρέ η διαδρομή ως τη φονική επίθεση

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το βράδυ της καταδρομικής επίθεσης των Κροατών χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια,

που είχε ως αποτέλεσμα το φονικό χτύπημα στον 29χρονο Μιχάλη, ήρθε στην επιφάνεια.

Στις εικόνες φαίνεται καθαρά η πορεία των χούλιγκαν μέχρι να φτάσουν στο σημείο της δολοφονικής επίθεσης. Μαυροντυμένοι και με καδρόνια στα χέρια διέσχισαν όλη τη διαδρομή από τον σταθμό του Περισσού μέχρι το γήπεδο ανενόχλητοι, περιμένοντας το σύνθημα για να επιτεθούν.

Η ώρα ήταν ένα λεπτό μετά τις 11. Το τάγμα του θανάτου απείχε μόλις λίγα μέτρα από το στάδιο της Νέας Φιλαδέλφειας. Στο νέο βίντεο που παρουσίασε το Star, καταγράφεται καρέ καρέ η πορεία των χούλιγκαν, ελάχιστα λεπτά πριν από την αιματηρή επίθεση.

Όπως φαίνεται, πάνω από 100 άνδρες, σαν εκπαιδευμένο τάγμα εφόδου, προχωρούν γρήγορα για να φτάσουν δίπλα στο γήπεδο. Είναι όλοι μαυροντυμένοι. Κάποιοι φορούν κράνος, κάποιοι έχουν ανεβασμένη την κουκούλα της μπλούζας τους ή φορούν τζόκεϊ, άλλοι έχουν χειρουργική μάσκα και άλλοι έχουν ακάλυπτα τα πρόσωπά τους.

Η κάμερα ασφαλείας, ένα λεπτό αργότερα, καταγράφει στο ίδιο σημείο επτά αστυνομικούς με φακούς στα χέρια και με μηχανές να ακολουθούν διακριτικά το τάγμα εφόδου. Όμως δεν μπόρεσαν να επέμβουν και να αποτρέψουν τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη. Σε άλλο βίντεο, οι χούλιγκαν φαίνεται να περιμένουν σήμα για να επιτεθούν. Είναι συγκεντρωμένοι σε οικόπεδο κοντά στο σημείο της συμπλοκής. Παραμονεύουν σιωπηλοί, προκειμένου να μη γίνουν αντιληπτοί, περιμένοντας το σύνθημα για να επιτεθούν. Τρία λεπτά παρέμειναν σε αυτό το σημείο πριν αρχίσουν την «επιδρομή».

#ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ #ΒΙΝΤΕΟ_ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ #ΝΕΑ_ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ #ΠΟΡΕΙΑ #ΕΠΙΘΕΣΗ #ΝΕΚΡΟΣ #ΟΠΑΔΟΣ #ΑΕΚ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Φιλαδέλφεια, Βίντεο,filadelfeia, vinteo