Νεαροί βανδαλίζουν αυτοκίνητα και ποζάρουν με όπλα και χρήματα (βίντεο)

Βίντεο με βανδαλισμούς αυτοκινήτων από νεαρούς που ποζάρουν επιδεικτικά κρατώντας όπλα και χαρτονομίσματα, έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον των αστυνομικών αρχών.

Τα βίντεο με τους βανδαλισμούς και τη συμμορία νεαρών που κρατούν όπλα και χρήματα, κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και βρίσκονται στο «μικροσκόπιο» των Αρχών.

Στα βίντεο εμφανίζονται νεαροί να κρατούν στα χέρια τους χαρτονομίσματα των 50 και 100 ευρώ, ενώ φέρουν και όπλα. Όπως υποστηρίζουν, εκτός από τους βανδαλισμούς κλέβουν και αυτοκίνητα.

Μάλιστα, σε ΄ένα από τα βίντεο που παρουσίασε το MEGA

,καταγράφεται η στιγμή που καταστρέφουν ένα όχημα. Ο ένας έχει ανέβει στο καπό του αυτοκινήτου και με κλοτσιές θρυμματίζει το παρμπρίζ.

Κάποια στιγμή ακούγεται μια γυναίκα να φωνάζει προς το νεαρό που κλωτσάει το αυτοκίνητο, ωστόσο δεν πήρε καμία απάντηση, παρά μόνο τα απαξιωτικά γέλια των νεαρών.

Καλυμμένα πρόσωπα

Σε άλλο οπτικό υλικό εμφανίζονται οκτώ άτομα τα οποία έχουν καλυμμένα τα πρόσωπα τους. Κρατούν μεγάλα χρηματικά ποσά στα χέρια τους, ενώ σε εικόνες που έχουν τραβήξει με τα κινητά τους τηλέφωνα φαίνονται και βόμβες μολότοφ οι οποίες είναι έτοιμες προς χρήση.

Keywords
Τυχαία Θέματα