Νέες προκλήσεις και εμμονή στα fake news από τον Τσελίκ: «Ληστρικό κράτος η Ελλάδα, να μην απομακρύνεται από την νομιμότητα»

Σε νέες προκλητικές δηλώσεις προχώρησε ο Ομέρ Τσελίκ μετά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κυβερνώντος κόμματος ΑΚP.

Γνωρίζουμε τις προκλήσεις που προσπαθεί να εγείρει η Ελλάδα, ανέφερε ο Ομέρ Τσελίκ, εκπρόσωπος του κόμματος του Ερντογάν.

Είναι ληστεία που τελικά έβαλαν φωτιά σε πλοίο Ro-Ro. Αυτός είναι ένας αδιέξοδος δρόμος. Τίποτα δεν θα βγει από αυτό υπέρ της Ελλάδας,

συμπλήρωσε συνεχίζοντας τα fake news για το περιστατικό με το ύποπτο σκάφος (πρώην Mavi Marmara), το οποίο αρνήθηκε τον έλεγχο από το Λιμενικό, με αποτέλεσμα οι Έλληνες λιμενικοί να ρίξουν προειδοποιητικά πυρά.

Η Τουρκία έχει επαρκή ικανότητα να λύσει τα προβλήματα στο τραπέζι. Η λύση σε αυτά τα προβλήματα είναι η συζήτηση, υποστήριξε, ενώ έκανε λόγο για «κυβέρνηση Μητσοτάκη που φέρεται σαν κράτος απατεώνας».

Μέρα, νύχτα, υπάρχει μία Ελλάδα που λέει με ποιον έχει συμμαχήσει και πού ιδρύει βάση. Δεν νομίζουμε ότι θα βρεθεί λύση με αυτόν τον τρόπο. Η Ελλάδα δεν πρέπει να απομακρυνθεί από τη νομιμότητα και να γίνει ένα ληστρικό κράτος, λόγω της εσωτερικής κρίσης της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

#ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ #ΟΜΕΡ_ΤΣΕΛΙΚ #ΑΓΚΥΡΑ #ΤΟΥΡΚΙΑ #ΛΙΜΕΝΙΚΟ #ΑΙΓΑΙΟ
Keywords
Τυχαία Θέματα