Νεκρό βρέφος: Μήνυση κατά του ιατροδικαστή από τους Σύρους

Ο δικηγόρος του πατέρα του νεκρού βρέφους, προανήγγειλε προσφυγή στα δικαστήρια κατά του ιατροδικαστή για τα όσα δήλωσε χωρίς να έχει βγει επίσημα το πόρισμα.

Ο πατέρας σε συνέντευξή του δήλωσε ότι δεν προτίθεται να προσφύγει στη Δικαιοσύνη, ωστόσο ο δικηγόρος Αρουάν Μπάκρι, τόνισε ότι η προσφυγή θα γίνει από τον Σύνδεσμο των Σύρων στην Ελλάδα.

Το σκεπτικό της προσφυγής στη δικαιοσύνη από τον δικηγόρο

«Ξεκάθαρα θα το κάνω, ο πατέρας τους συγχώρεσε, πρωτύτερα έκανε κάτι δηλώσεις και ανέφερε ότι δικαιώθηκε

αλλά εμείς, ο σύνδεσμος των Σύρων στην Ελλάδα θα το κάνουμε για να δώσουμε μάθημα ότι πρέπει να σκέφτονται πριν μας χαρακτηρίσουν βιαστές των παιδιών μας». 

«Δυστυχώς βιάστηκε ο ιατροδικαστής και έβγαλε πόρισμα τις πρώτες ώρες και επέμεινε πως αναμφίβολα υπήρχε σεξουαλική βία στο κοριτσάκι. Ευτυχώς επέμενε η Ελληνική Αστυνομία, να ψάξει εις βάθος την αλήθεια και κατάφερε να βγει η αλήθεια» ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας, μιλώντας στον ANT1

Πατέρας: «Ευχαριστώ που έψαξαν την αλήθεια»

Ο πατέρας του παιδιού ευχαρίστησε την αστυνομία και τον διευθυντή της υπηρεσίας «που έψαξαν την αλήθεια, έβγαλαν το πόρισμα και πλέον είμαι δίπλα στην οικογένειά μου». Νωρίτερα είχε αφεθεί ελεύθερος. Ο πατέρας επέμενε ότι οι γιατροί τον ενημέρωσαν πως το παιδί είχε πρόβλημα από τη γέννησή του και παρουσίαζε επιληπτικές κρίσεις.

Ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης επέμενε προκαλώντας σοκ με τις δηλώσεις του και την απόλυτη βεβαιότητα που είχε, πριν καλά καλά ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική και αστυνομική έρευνα. Μίλησε ευθαρσώς για σεξουαλική κακοποίηση του βρέφους, εκδοχή που ανατράπηκε από την επίσημη έκθεση νεκροτομής, η οποία υποβλήθηκε γραπτώς στο Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Keywords
Τυχαία Θέματα