Νεκρό βρέφος στον Αλιάκμονα: «Δεν σκότωσα το παιδί μου, δεν ξέρω τι έγινε», ισχυρίζεται η μητέρα

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία ασκήθηκε στην 29χρονη μητέρα που φέρεται να πέταξε στα παγωμένα νερά του Αλιάκμονα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, το 11 μηνών βρέφος της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, η 29χρονη μητέρα που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη (4/1).

«Δεν σκότωσα το παιδί μου, δεν ξέρω τι έγινε», φέρεται να ισχυρίστηκε μάλιστα η μητέρα, έξω από το γραφείο της ανακρίτριας.

Η γυναίκα

οδηγήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο Δικαστικό Μέγαρο Βέροιας, πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα και του ανακριτή, έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί στη συνέχεια αποχώρησε με χειροπέδες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr η 29χρονη που μένει σε χωριό της Αλεξάνδρειας φαίνεται πως το προηγούμενο διάστημα είχε διαμάχη με τον πατέρα του παιδιού, ο οποίος σύμφωνα με ντόπιους προσπαθούσε να πάρει την επιμέλεια του βρέφους.

Στο νοσοκομείο εκτός από τον θάνατο διαπιστώθηκε πως το άτυχο κοριτσάκι έφερε δαγκωματιές από ζώα στο σώμα του.

Τι έδειξε η νεκροψία-νεκροτομή

Η νεκροψία-νεκροτομή που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας έδειξε ασφυκτικό θάνατος εντός ύδατος.

Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα που φαίνεται να έχει ψυχολογικά προβλήματα ομολόγησε στις Αρχές τι συνέβη και συνελήφθη.

Το χρονικό της φρίκης

Η γυναίκα φέρεται πως πήρε ταξί από το χωριό Σταυρό Ημαθίας στις 31 Δεκεμβρίου, με το μωρό στην αγκαλιά και κατευθύνθηκαν προς το σημείο που το πέταξε στο νερό.

Στη συνέχεια, έφυγε για Αλεξάνδρεια και διέμεινε σε ξενοδοχείο, όπου πέρασε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς ενώ μόλις ξημέρωσε επέστρεψε στο σπίτι όπου ζούσε με με το μωρό, τη γιαγιά και τον παππού του.

Ο οδηγός ταξί που την πήρε από το φράγμα του Αλιάκμονα, ανέφερε ότι έλαβε κλήση από το κέντρο στις 16.05 για το φράγμα και από εκεί παρέλαβε τη γυναίκα η οποία του είπε να την μεταφέρει στην περιοχή του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης στη Βέροια.

«Είμαστε συγκλονισμένοι»

Την ίδια ώρα κάτοικοι της περιοχής μιλώντας στο ThessToday.gr δηλώνουν εμφανώς συγκλονισμένοι για την αποτρόπαια υπόθεση, ενώ υποστηρίζουν πως το σημείο που φαίνεται να υπέδειξε η 29χρονη ότι πέταξε το βρέφος είναι πολυσύχναστο και ότι κατά μήκος του δρόμου κυκλοφορούν παντού αδέσποτα.

Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα που φαίνεται να έχει ψυχολογικά προβλήματα ομολόγησε στις Αρχές τι συνέβη και συνελήφθη.

Η μητέρα φέρεται να έφυγε μαζί με το παιδάκι της από το σπίτι όπου διαμένει με τους γονείς την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς επέστρεψε στο σπίτι χωρίς το παιδί με αποτέλεσμα οι δικοί της να ενημερώσουν τις Αρχές.

#ΑΛΙΑΚΜΟΝΑΣ #ΒΡΕΦΟΣ #νεκρό #ΜΗΤΕΡΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα