Ντεπ - Χέρντ: Μέχρι και 5.000 δολάρια για τα... βραχιολάκια από τη δίκη

Άτομα που παρακολούθησαν τη δίκη Τζόνι Ντεπ – Άμπερ Χερντ επιχειρούν να εκμεταλλευτούν τη συγκυρία και να πουλήσουν τα βραχιολάκια που τους δόθηκαν κατά την είσοδο στην αίθουσα του δικαστηρίου στη Βιρτζίνια.

Οι τιμές βέβαια δεν είναι καθόλου προσιτές καθώς αγγίζουν τα 5.000 δολάρια.

Συγκεκριμένα ένα μπλε βαχιολάκι «από την πρώτη ημέρα της τελευταίας εβδομάδας της δίκης», όπως γράφει ο πωλητής, δημοπρατήθηκε στο eBay με τιμή εκκίνησης τα 4.999 δολάρια. «Ήμουν

εκεί και θα το αποκτήσετε από επιβεβαιωμένο πρώτο χέρι» διαβεβαίωνε.

Το βραχιόλι διαφημιζόταν ως «αντικείμενο της ιστορίας πολιτισμού διασημοτήτων. Δεν είναι φανταχτερό ή φτιαγμένο μετά από ειδική παραγγελία, είναι απλό χάρτινο βραχιόλι σαν αυτά που βλέπεις και σε εκδηλώσεις. Οι αστυνομικοί τα σημάδεψαν για τους δικούς τους λόγους, για να ταυτοποιήσουν τα άτομα που επιτρέπονταν να βρίσκονται στην αίθουσα».

Ένα δεύτερο, κόκκινο, βραχιόλι πωλείται έναντι 4.5000 δολαρίων, ενώ ένα τρίτο, πορτοκαλί χρώματος, δίδεται για 500 δολάρια.

Δεν υπάρχει κάποια πληροφορία αναφορικά με το τι συμβόλιζε το κάθε χρώμα, αλλά οι πωλητές των αντικειμένων επιμένουν ότι αποτελούν «μέρος της ιστορίας της ποπ κουλτούρας».

#ΤΖΟΝΙ_ΝΤΕΠ #ΑΜΠΕΡ_ΧΕΡΝΤ #ΒΡΑΧΙΟΛΙ #ΔΙΚΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα