Ο Ερντογάν αποκάλεσε «μέθυσο» τον Κιλιτσντάρογλου

«Μέθυσο»χαρακτήρισε τον ηγέτη της αντιπολίτευσης και βασικό αντίπαλό του, τον Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μια εβδομάδα πριν από τις εκλογές στην Τουρκία.

Μια εβδομάδα πριν από τις προεδρικές και βουλευτικές εκλογές στην Τουρκία, ο πρόεδρος Ερντογάν χαρακτήρισε «μέθυσο» τον Κιλιτσντάρογλου, στη μεγαλύτερη συγκέντρωση της εκστρατείας του μέχρι τώρα ενόψει

της αναμέτρησης της 14ης Μαΐου.

Απευθυνόμενος σε εκατοντάδες χιλιάδες οπαδούς του στην Κωνσταντινούπολη, ο κ. Ερντογάν είπε σαρκαστικά πως ο κ. Κιλιτσντάρογλου μπορεί να πίνει όσο θέλει, καθώς οι Τούρκοι δεν θα αναθέσουν τη διακυβέρνηση της χώρας σ’ έναν «μέθυσο».

Ο πρόεδρος της Τουρκίας κατηγόρησε εξάλλου τον βασικό αντίπαλό του πως συνεργάζεται με «τρομοκράτες».

Ο κ. Ερντογάν, που πρόσφατα χρειάστηκε να διακόψει την προεκλογική του εκστρατεία για λόγους υγείας, συνηθίζει να χρησιμοποιεί εμπρηστική ρητορική έναντι πολιτικών της αντιπολίτευσης και μειονοτήτων, συμπεριλαμβανομένης της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+.

Ο πρόεδρος υποστήριξε πως οι συμμετέχοντες στη συγκέντρωση ήταν 1,7 εκατ., κάτι αδύνατο να επαληθευτεί.

Ο κ. Κιλιτσντάρογλου επίσης εμφανίστηκε μπροστά σε μέγα πλήθος στην Κωνσταντινούπολη προχθές Σάββατο. Δεν ανακοινώθηκε κάποια εκτίμηση για τον αριθμό των συμμετεχόντων.

#ΡΕΤΖΕΠ_ΤΑΓΙΠ_ΕΡΝΤΟΓΑΝ #ΚΕΜΑΛ_ΚΙΛΙΤΣΝΤΑΡΟΓΛΟΥ #ΤΟΥΡΚΙΑ #ΤΟΥΡΚΙΑ_ΕΚΛΟΓΕΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα