Ο «λυκάνθρωπος» ή «άνθρωπος της λίθινης εποχής» που εντοπίστηκε σε δάσος της Γερμανίας -Η φήμη που έγινε «πραγματικότητα» (εικόνα)

Αρκετά χρόνια κυκλοφορούν φήμες για «λυκάνθρωπο» σε δάσος της Γερμανίας. Εδώ και λίγες μέρες κυκλοφορεί μια φωτογραφία, στο The Times, που δείχνει έναν άνθρωπο της... «λίθινης εποχής».

Ο «λυκάνθρωπος» κρατούσε ένα «δόρυ» ήταν γυμνός, και υπολογίζεται ότι είναι γύρω στα 40 ετών. Δύο πεζοπόροι τον εντόπισαν και τον απαθανάτισαν με την κάμερα τους

Όπως αναφέρει η Τζίνα Βάις 31 ετών, και ο φίλος της Τομπί 38 ετών, όταν εξερευνούσαν το δάσος κοντά στο Blankenburg στην πολιτεία της Σαξονίας- Άνχαλτ, περίπου 250 χιλιόμετρα από τη γερμανική

πρωτεύουσα, το Βερολίνο.

Είπε στην εφημερίδα Bild, πώς η φιγούρα βγήκε από μια σπηλιά με άμμο και «κρατούσε ένα μακρύ ξύλινο ραβδί σαν λόγχη στο χέρι του».

«Δεν έπαιρνε τα μάτια του από πάνω μας, δεν είπε τίποτα – έμοιαζε βρώμικος σαν άνθρωπος της λίθινης εποχής, σαν από βιβλίο ιστορίας» ανέφερε χαρακτηριστικά η γυναίκα.

Η εμπειρία της έρχεται αφότου οι αρχές στην περιοχή είχαν αναφορές τα τελευταία πέντε χρόνια για έναν άνδρα που ζει στα βουνά ντυμένο με κάτι που μοιάζει να είναι γούνα λύκου.

Ο Alexander Beck, επικεφαλής της πυροσβεστικής υπηρεσίας Blankenburg, δήλωσε: «Κάποιος ξέρει ξεκάθαρα πώς να ζει έξω και να προσαρμόζεται στις μεταβαλλόμενες εποχές».

{https://twitter.com/thetimes/status/1694748906666758506?s=20}

#ΛΥΚΟΣ #ΓΕΡΜΑΝΙΑ #ΑΝΘΡΩΠΟΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Γερμανίας -Η,germanias -i