Ο Σπύρος Πνευματικός παραδίδει τη βουλευτική έδρα στη ΝΔ

Ο Σπύρος Πνευματικός ευχαριστεί όσους τον στήριξαν στις εκλογές της 25ης Ιουνίου και παραδίδει τη βουλευτική έδρα του η οποία θα μείνει στη Νέα Δημοκρατία.

Τη βουλευτική έδρα του στην Εύβοια στη Νέα Δημοκρατία

παραδίδει ο Σπύρος Πνευματικός. Σε ανάρτησή του ευχαρίστησε όσους τον ψήφισαν, ωστόσο, ξεκαθαρίζει ότι δεν θα συνεχίσει στη Βουλή και τονίζει ότι θα παραδώσει τη βουλευτική του έδρα «μετά τον θόρυβο και την ανησυχία που προξένησε σε συναθρώπους μου μια διαστρεβλωμένη ερμηνεία της επιστημονικής και ιατρικής μου υπόστασης με αφορμή μιαν ατυχή αποστροφή δημόσιας συνομιλίας μου».

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση του Σπύρου Πνευματικού: «Είμαι ειλικρινώς υπόχρεος και ευγνώμων για την ψήφο και τη στήριξη των πολιτών της Εύβοιας. Η νίκη της Νέας Δημοκρατίας στην πρώτη εκλογική αναμέτρηση και η άνοδος της εμπιστοσύνης των συμπολιτών της σπουδαίας αυτής περιφέρειας στην δεύτερη κάλπη στο πρόσωπο του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη δικαιώνουν τον αγώνα για μια καλύτερη Ελλάδα, στον οποίο συμμετείχα τα προηγούμενα χρόνια.

»Παρά ταύτα, μετά τον θόρυβο και την ανησυχία που προξένησε σε συναθρώπους μου μια διαστρεβλωμένη ερμηνεία της επιστημονικής και ιατρικής μου υπόστασης με αφορμή μιαν ατυχή αποστροφή δημόσιας συνομιλίας μου, ξεκαθάρισα ότι δεν θα συνεχίσω τη θητεία μου στη Βουλή. Λυπάμαι βαθύτατα για την απογοήτευση που μπορεί να νοιώσουν όσες και όσοι με στήριξαν με την επιλογή τους, αλλά θα ακολουθήσω τις προβλεπόμενες διαδικασίες ώστε η βουλευτική έδρα να μείνει στη Νέα Δημοκρατία».

Υπενθυμίζεται ότι οι πρόσφατες δηλώσεις του γιατρού και εκλεγμένου με το ψηφοδέλτιο της Νέα Δημοκρατίας, Σπύρου Πνευματικού, για τους ογκολογικούς ασθενείς τελικού σταδίου, είχαν προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις. Με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη ετέθη ουσιαστικά εκτός εκλογικού αγώνα (αλλά όχι τυπικά μιας και είχαν κατατεθεί ήδη τα ψηφοδέλτια του κόμματος).

Την έδρα του Σπύρου Πνευματικού στην Εύβοια παίρνει η Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη. Ο κ. Πνευματικός σβήνει έτσι τις όποιες φήμες ότι δεν θα παραχωρούσε την έδρα στη ΝΔ και θα ότι θα ανεξαρτητοποιούνταν.

#ΣΠΥΡΟΣ_ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ #ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ #ΝΕΑ_ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ #ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ #ΕΔΡΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα