Κλεμμένο ΙΧ παρέσυρε μηχανές στην Λιοσίων μετά από καταδίωξη - Τέσσερις τραυματίες (pics & vids)

Τραυματισμός τεσσάρων ατόμων στη Λιοσίων από όχημα που καταδιωκόταν από περιπολικό της αστυνομίας. To dnews βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο σημείο. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο.

Παρολίγον τραγωδία στην οδό Λιοσίων, όταν οδηγός κλεμμένου οχήματος εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε αρχικά σε ένα δέντρο.

Στην συνέχεια προσπαθώντας να αποφεύγει την αστυνομία που τον καταδίωκε «έπεσε» πάνω σε δύο μηχανές. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά τραυματίες είναι οι δύο οδηγοί μοτοσικλέτας, πάνω στις οποίες έπεσε το κλεμμένο αυτοκίνητο

πριν ακινητοποιηθεί και μία γυναίκα η οποία επέβαινε σε λεωφορείο, που φρενάρισε απότομα για να αποφύγει την σύγκρουση, ενώ ο τέταρτος τραυματίας είναι ο οδηγός του κλεμμένου αυτοκινήτου.

Οι τραυματίες οι οποίοι είναι ελαφρά, διακομίστηκαν ήδη στα νοσοκομεία Ερυθρός Σταυρός και Γεννηματάς. 

Το DNews έφερε στο φως βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που το κλεμμένο ΙΧ παρασύρει τις δύο μοτοσικλέτες. 

Βίντεο από τη σύλληψη του δράστη

Η μεταφορά ενός τραυματία με ασθενοφόρο

{https://youtu.be/jIuVsVGZw8U}

{https://youtu.be/B8kBb03RKAo}

Σύμφωνα με πληροφορίες, το όχημα είχε κλαπεί από ένα πλυντήριο αυτοκινήτων στα Λιόσια. Ο ιδιοκτήτης του είχε GPS που έδωσε στίγμα για το όχημα στην περιοχή του Συντάγματος όπου εντοπίστηκε από αστυνομικούς και καταδιώχθηκε μέχρι την οδό Λιοσίων.

Έχασε τον έλεγχο στη στροφή

Αυτόπτης μάρτυρας τόνισε στο DNews πως «προφανώς ο οδηγός έχασε τον έλεγχο πάνω στην στροφή, έπεσε στα δέντρα στη γωνία, και στα κτίρια επάνω. Τον καταδίωκαν μηχανές της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίοι μετά το τρακάρισμα απέκλεισαν αμέσως το σημείο».

Επιπλέον, ο μάρτυρας ανέφερε πως ο οδηγός του κλεμμένου αυτοκινήτου «μετά το τροχαίο πετάχτηκε εκτός του αυτοκινήτου από την πρόσκρουση. Αρχικά πιστεύαμε ότι οδηγός μοτοσικλέτας της ΕΛ.ΑΣ. αλλά τελικά ήταν οδηγός του οχήματος»

Δείτε εικόνες από το σημείο

Keywords
Τυχαία Θέματα