Οικονόμου για κόμμα Κασιδιάρη: «Κανείς δεν μπορεί να ξεγελαστεί από το τρικ Κανελλόπουλου»

«Κανείς δεν μπορεί να ξεγελαστεί από το "τρικ Κανελλόπουλου"», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, για το κόμμα Κασιδιάρη και τις εκλογές της 21ης Μαΐου. «Παράθυρο» για νέες παρεμβάσεις.

«Είμαι σίγουρος ότι η Δικαιοσύνη θα αρθεί στο ύψος των περιστάσεων. Κανείς δεν είναι αφελής και δεν θα ξεγελασθεί,

εάν χρειαστούν προσθήκες, εδώ είμαστε να το δούμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, σχετικά με την κάθοδο του κόμματος Κασιδιάρη στις εκλογές.

Ο κ. Οικονόμου τόνισε: «Υπάρχει επαρκές θεσμικό πλαίσιο ώστε εγκληματικές οργανώσεις, ακόμη και όταν χρησιμοποιούν τρικ μέσω της τοποθέτησης στην ηγεσία τους ανωτάτων δικαστικών για να κατέλθουν στην εκλογική διαδικασία, να μην μπορέσουν τελικά».

Στην ερώτηση για την προοπτική καθόδου στις εκλογές του κόμματος Κασιδιάρη, ο κ. Οικονόμου τόνισε πως υπάρχει επαρκές θεσμικό πλαίσιο ώστε εγκληματικές οργανώσεις, ακόμη και όταν χρησιμοποιούν τρικ μέσω της τοποθέτησης στην ηγεσία τους ανωτάτων δικαστικών για να κατέλθουν στην εκλογική διαδικασία, να μην μπορέσουν τελικά.

Είμαι σίγουρος ότι η Δικαιοσύνη θα αρθεί στο ύψος των περιστάσεων. Κανείς δεν είναι αφελής και δεν θα ξεγελασθεί, εάν χρειαστούν προσθήκες, εδώ είμαστε να το δούμε», σημείωσε ο κ. Οικονόμου.

#ΓΙΑΝΝΗΣ_ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ #ΗΛΙΑΣ_ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ #ΚΟΜΜΑ_ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ #ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ_ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Οικονόμου, Κασιδιάρη, Κανείς, Κανελλόπουλου,oikonomou, kasidiari, kaneis, kanellopoulou