Ολυμπιακός: Κινδυνεύει με νέα τιμωρία της έδρας του - Ξανά σε απολογία για τα επεισόδια με ΠΑΟ

Μετά από Πειθαρχική Δίωξη του Αναπληρωτή Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ο Ολυμπιακός θα κληθεί να απολογηθεί για τα όσα συνέβησαν πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Αυτό σημαίνει ότι οι ερυθρόλευκοι κινδυνεύουν με τιμωρία της έδρας τους από δύο μέχρι τέσσερις αγωνιστικές.

Για την άκριβεια οι ερυθρόλευκοι έχουν κληθεί σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το άρθρο 15 του παρα

Εάν η

είσοδος των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο ή τα επεισόδια στους λοιπούς χώρους του γηπέδου κατά τα ανωτέρω, συνδέονται είτε με σημαντικές φθορές ξένης ιδιοκτησίας είτε με βιαιοπραγίες κατά προσώπων, χρηματική πενήντα χιλιάδων ευρώ έως 250.000 ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές από δύο έως τέσσερις αγωνιστικές.

Τα τέσσερα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια του Ολυμπιακού είναι με Καλαμάτα (Κύπελλο), Άρη, Ξάνθη και Πανιώνιο.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία την παρακάτω ΠΑΕ.

Α/ ΠΑΕ Ολυμπιακός: "Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 991/9-1-2020 Πειθαρχική Δίωξη του Αναπληρωτή Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε κατά την ημερομηνία της 10ης-01-2020, ημέρα Παρασκευή, και ώρα 11:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών."

Keywords
Τυχαία Θέματα