Ομάδα αντιμετώπισης κρίσεων στα Όσκαρ 2023, μετά το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ

Ομάδα αντιμετώπισης κρίσεων θα συσταθεί για τα βραβεία Όσκαρ 2023, μετά το περυσινό χαστούκι του Γουίλ Σμίθ στον κωμικό και παρουσιαστή Κρις Ροκ.

Ο υπεύθυνος της Ακαδημίας Μπιλ Κράμερ σχολίασε στο περιοδικό Time πως «προετοιμαζόμαστε για παν ενδεχόμενο και έχουμε διάφορα σενάρια. Εξαιτίας της περυσινής χρονιάς, είμαστε έτοιμοι για όλα όσα μπορούν να συμβούν».

Υπενθυμίζεται πως στα περυσινά βραβεία, ο Γουίλ Σμιθ είχε χαστουκίσει τον

κωμικό Κρις Ροκ που επρόκειτο να κάνει απονομή βραβείου, μετά από το σχόλιο του για το φαλακρό κεφάλι της Τζάντα Πίνκετ Σμιθ, συζύγου του Γ.Σμιθ. Η ίδια είχε ξυρίσει το κεφάλι της μετά από τη διάγνωση για αλωπεκία. «΄΄Άσε το όνομα της γυναίκας μου, έξω από το στόμα σου», είχε φωνάξει ο Σμιθ την ώρα της τελετής και αφότου χαστούκισε τον παρουσιαστ΄ή.

Παρά το επεισόδιο, ο Γ.Σμιθ παρέμεινε στην περυσινή τελετή και, λίγο αργότερα, παρέλαβε και βραβείο Α' αντρικού ρόλου για την ταινία «Η μέθοδος των Γουίλιαμς». Λίγο αργότερα, ο Γ.Σμιθ παραιτήθηκε από την Ακαδημία, ενώ μετά από λίγες ημέρες ανακοινώθηκε από τον Οργανισμό πως θα απαγορευτεί η είσοδός του σε εκδηλώσεις της Ακαδημίας για τα επόμενα 10 χρόνια.

Φέτος, οικοδεσπότης της βραδιάς θα είναι ο γνωστός τηλεοπτικός παρουσιαστής Τζίμι Κίμελ.

#ΟΣΚΑΡ #ΓΟΥΙΛ_ΣΜΙΘ #ΧΑΣΤΟΥΚΙ #ΒΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα