Παλιοσπύρου: «Όταν έμαθα για τη σύλληψή της άλλαξε η ψυχολογία μου»

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου υποδέχτηκε στην εκπομπή «Ζήσε Αλλιώς» τη γιατρό της, Μαρία Καλοφώνου, με τις δύο γυναίκες να συζητούν εκτενώς τη δύσκολη πορεία του θύματος της βιτριολικής επίθεσης προς την αποκατάσταση

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, αποκάλυψε πως την ημέρα που έμαθε ότι είχε συλληφθεί η γυναίκα που της επιτέθηκε με βιτριόλι, τον Μάιο του 2020, η ψυχολογία της άλλαξε προς το καλύτερο.

Η διευθύντρια του τμήματος πλαστικής χειρουργικής στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας Εγκαυμάτων στο Θριάσιο Μαρία Καλοφώνου δήλωσε μεταξύ άλλων: «Δεν φοβήθηκα, είχαμε όμως

δυόμιση φορές σοβαρές λοιμώξεις, που είχαν περάσει στο αίμα και ήταν αρκετά ανθεκτικές σε αντιβιοτικά. Το 90% των μεγάλων εγκαυμάτων τα χάνουμε από λοιμώξεις και είναι νέοι άνθρωποι».

«Δεν θα ξεχάσω ήταν τρίτη ημέρα χειρουργείο, 4-5 ώρες και ρωτούσες πότε είναι το επόμενο. Ήσουν πιο δυναμική από τη στιγμή που έγινε η σύλληψη και μετά, το κλικ που έκανες σαν άνθρωπος, γιατί κατάλαβες. Από τη στιγμή που μπήκαν τα πράγματα στη θέση τους, πήρες φόρα» συνέχισε η κυρία Καλοφώνου.

«Το θυμάμαι κι εγώ. Εκείνη τη μέρα βρισκόμουν σε έκσταση. Ήταν σαν να ξεκαθάρισε το τοπίο» συμπλήρωσε από την πλευρά της η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

#ΙΩΑΝΝΑ_ΠΑΛΙΟΣΠΥΡΟΥ #ΕΠΙΘΕΣΗ_ΜΕ_ΒΙΤΡΙΟΛΙ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Παλιοσπύρου, Όταν,paliospyrou, otan