Παναγιωτόπουλος: Οι Ένοπλες Δυνάμεις ομπρέλα ασφαλείας για όσους μας επιβουλεύονται

Σαφές μήνυμα ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις θα παρέχουν ισχυρή ομπρέλα ασφαλείας στην χώρα μας, έστειλε από την Λάρισα το πρωί της Τετάρτης (7/8) ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Ο Υπουργός επισκέφθηκε για πρώτη φορά την 1η Στρατιά, τονίζοντας ότι οι επισκέψεις του αυτές ολοκληρώνουν τον πρώτο βασικό κύκλο ενημερώσεων για την κατάσταση, το σχεδιασμό και τις προοπτικές συνολικά τον ΕΔ ένα μήνα από την ανάληψη των καθηκόντων στο υπουργείο.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος

ανέφερε:

«Πρέπει να καταλάβουμε με επίγνωση που ακριβώς βρισκόμαστε. Μαζί με την στρατιωτική και πολιτική ηγεσία του υπουργείου να σχεδιάσουμε πώς θα προχωρήσουμε για να έχουμε ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις που θα παρέχουν μία πλήρη, ισχυρή, τρομακτική θα έλεγα για όσους επιβουλεύονται εναντίον της πατρίδας μας, ομπρέλα ασφαλείας, σε όλο το εύρος της Ελλάδας από το βορειότερο μέχρι το νοτιότερο άκρο της».

Ο ΥΕΘΑ ευχαρίστησε τον διοικητή της 1ης Στρατίας για την εξαιρετική φιλοξενία και την ενημέρωση που έκανε αναφορικά με την φύση, τη λειτουργία και τις δυνατότητες του βασικού σχηματισμού που αποτελεί την ραχοκοκαλιά της αμυντικής και αποτρεπτικής ισχύος της Ελλάδας στον ηπειρωτικό της χώρο.

Ο Υπουργός συνοδευόταν από τον υφυπουργό Αλκιβιάδη Στεφανή, τον ΑΓΕΕΘΑ Πτέραρχο Χρήστο Χριστοδούλου, τον ΑΓΕΣ Αντιστράτηγο Γιώργο Καμπά, τον ΑΓΕΑ Αντιπτέραρχο Γιώργο Μπλιούμη και τον Διοικητή της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Φλώρο.

Νωρίτερα ο κ. Παναγιωτόπουλος εγκαινίασε την ανακαινισμένη αίθουσα τιμών και συμετείχε σε ενημέρωση στο χώρο της 1ης Στρατιάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα