Πάνος Νάτσης: Σε κατάσταση σοκ ο οδηγός του φορτηγού, τι «δείχνει» το σημάδι στις προστατευτικές μπάρες (βίντεο)

«Σταμάτησε επί τόπου το αμάξι, κατέβηκε κάτω και τον αντίκριζε. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα να βλέπεις άνθρωπο να ξεψυχάει μπροστά σου. Είναι πολύ δύσκολο», δήλωσε η αδελφή του οδηγού για το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή του Πάνου Νάτση.

Πέραν των συγγενών του Πάνου Νάτση, σε σοκ βρίσκεται και η οικογένεια του οδηγού του φορτηγού.

Η αδερφή του οδηγού, μιλώντας στον Alpha, ανέφερε ότι ο αδελφός της δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί.

«Ο αδερφός μου είναι σοκαρισμένος

και είπε ότι δεν θα ήθελε ποτέ να είναι στη θέση των ανθρώπων αυτών. Φανταστείτε ότι σταμάτησε επί τόπου το αμάξι και κατέβηκε κάτω, τον αντίκρισε και δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα να βλέπεις άνθρωπο να ξεψυχάει μπροστά σου.
Είναι πολύ δύσκολο. Θα ήθελε να βγει να πει συλλυπητήρια αλλά δε ξέρω πότε θα είναι σε θέση. Κλαίει συνέχεια, έχει φύγει από το σπίτι του και είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση» είπε χαρακτηριστικά.

«Είναι στο σπίτι της μάνας μου, έχει φύγει από το δικό του και είναι σε πάρα πολύ άσχημη κατάσταση. Δηλαδή ούτε αμάξι δε μπορεί να οδηγήσει αυτή τη στιγμή. Ήθελε να πάει κάπου χθες και τον μετέφερε η μάνα μου. Δε μπορεί ούτε καν το αυτοκίνητο να οδηγήσει.

Είναι μεγάλο το σοκ γιατί δεν τον είδε καθόλου, απλώς άκουσε το μπαμ στις πίσω ρόδες και σταμάτησε επί τόπου και μετά αντίκρισε αυτό που αντίκρισε. Ήταν τραγικό, πολύ τραγικό», είπε.

Αυτό είναι το φορτηγό που ενεπλάκη στο δυστύχημα – Τι δείχνει το σημάδι στις προστατευτικές μπάρες

Σπασμένες είναι οι μπάρες του φορτηγού που συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης, που έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα του Σαββάτου στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού στο Μεταξουργείο, στο κέντρο της Αθήνας.

Οι ειδικοί πραγματογνώμονες που έχουν οριστεί από την Τροχαία εστιάζουν στις σπασμένες προστατευτικές μπάρες χαμηλά στο φορτηγό, με τις Αρχές να εξετάζουν δύο σενάρια.

Το ένα θέλει τη μοτοσικλέτα του ηθοποιού να γλιστρά πριν τη διασταύρωση με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο φορτηγό. Το δεύτερο θέλει τον Πάνο Νάτση της μοτοσικλέτας να μη βλέπει το STOP και να συγκρούεται με το φορτηγό.

Οι μπάρες που τοποθετούνται για λόγους ασφαλείας στο πλάι των βαρέων οχημάτων θα πρέπει να είναι παράλληλες, ωστόσο, όπως φαίνεται στα πλάνα της εκπομπής, οι μπάρες του συγκεκριμένου φορτηγού έχουν ξηλωθεί από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης.
Στην κάτω μπάρα υπάρχει εντύπωμα της ρόδας της μοτοσικλέτας. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, αυτό δείχνει ότι η μοτοσικλέτα όταν συγκρούστηκε με το φορτηγό ήταν σε όρθια θέση.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πάνος Νάτσης,panos natsis