Παραμένει εκπρόσωπος Τύπου ΠΑΣΟΚ ο Δ. Μάντζος, εκκρεμούν οι αποφάσεις Ανδρουλάκη για το Επικρατείας

Σε εκκρεμότητα παραμένει ακόμη το ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής και ιδίως οι 2 εκλόγιμες θέσεις του.

Αντιθέτως, έχει ληφθεί απόφαση ο Δημήτρης Μάντζος να παραμείνει εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, διατηρώντας τη δυνατότητα εμφανίσεων στα ΜΜΕ χωρίς τους προεκλογικούς περιορισμούς.

Τα πιθανά ονόματα

Σύμφωνα

με πληροφορίες του «Dnews», φαβορί για τις 2 εκλόγιμες θέσεις του ψηφοδελτίου επικρατείας είναι: Πρώτον, ο Παναγιώτης Δουδωνής και ο Δημήτρης Μάντζος (η τοποθέτηση στο επικρατείας δεν αναιρεί το δικαίωμα απεριόριστων εμφανίσεων).

Δεύτερον, η Ελένη Χρονοπούλου, αν όντως και η ίδια συνεχίσει να επιθυμεί κάτι τέτοιο, (δεδομένης της αναστάτωσης της ζωής της το τελευταίο διάστημα), για τη θέση του ομογενούς υποψηφίου στο ψηφοδέλτιο.

Δεν αποκλείεται έκπληξη

Πάντως, δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια έκπληξη με τοποθέτηση-σφήνα έτερου προσώπου με συμβολική αναφορά σε χώρο του πολιτισμού, του αθλητισμού, της κοινωνίας των πολιτών κτλ.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει δείξει κάποιες διαθέσεις σε αυτή την κατεύθυνση, με την επιλογή του Νίκου Σαργκάνη και του Γρηγόρη Λαμπράκη (γιού του ιστορικού βουλευτή της ΕΔΑ), οι οποίοι θα βρίσκονται στο ψηφοδέλτιο επικρατείας, όμως, σε μη εκλόγιμες θέσεις.

#ΕΘΝΙΚΕΣ_ΕΚΛΟΓΕΣ_2023 #ΕΚΛΟΓΕΣ_2023 #ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ_ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ #ΠΑΣΟΚ\ #ΔΗΜΗΤΡΗΣ_ΜΑΝΤΖΟΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα