ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης 2-2: Μοιρασιά σε ένα ωραίο παιχνίδι

Ισόπαλοι με 2-2 αναδείχθηκαν ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρας Τρίπολης σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που διεξήχθη στους «Ζωσιμάδες», στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League 1.

To παιχνίδι τα είχε όλα, αλλά δεν ανέδειξε νικητή. Ο ΠΑΣ Γιάννινα προηγήθηκε με τον Παμλίδη στο 23’, αλλά ο Αστέρας ισοφάρισε στο 33’ με τον Μουνάφο.

Ο Σιόντης αποβλήθηκε στο 54’ με απευθείας κόκκινη κάρτα, αφήνοντας τον ΠΑΣ με δέκα παίκτες και οι Αρκάδες το εκμεταλλεύτηκαν, παίρνοντας προβάδισμα με τον Φερνάντεθ στο 84’. Ωστόσο,

οι «εφτάψυχοι» Ηπειρώτες ισοφάρισαν με γκολ του Κρίζμαν στο 87’ και πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Το πρώτο ημίχρονο δεν ξεκίνησε καλά για τον ΠΑΣ, αφού μόλις στο 5’ ο Κάστρο ένιωσε ενοχλήσεις, με αποτέλεσμα την αναγκαστική αλλαγή του. Ο Σιόντης πέρασε στη θέση του στο 8’. Η πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα ήταν στο 17ο λεπτό από πλευράς Αστέρα, όταν ο Ριέρα έκανε ένα δυνατό σουτ και η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Χουτεσιώτη.

Στο 20’ ο ΠΑΣ Γιάννινα έχασε ευκαιρία να προηγηθεί, όταν ο Ελευθεριάδης έκανε το γύρισμα και ο Κρίζμαν προσπάθησε να σκοράρει με τακουνάκι, αλλά δεν βρήκε καλά την μπάλα. Στο 23ο λεπτό οι Ηπειρώτες άνοιξαν το σκορ. Μετά από ωραία συνεργασία των παικτών του ΠΑΣ, ο Πίρσμαν έκανε το γύρισμα και ο Παμλίδης με προβολή έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα του Αστέρα.

Στο 33’ οι Αρκάδες ισοφάρισαν. Ο Ριέρα έκανε μια εξαιρετική κάθετη πάσα προς τον Μουνάφο, ο οποίος πρόλαβε την έξοδο του Χουτεσιώτη και πλάσαρε εύστοχα ισοφαρίζοντας το παιχνίδι. Το πρώτο μέρος έκλεισε με ακόμα μία αναγκαστική αλλαγή, αυτή τη φορά για τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Ιγκλέσιας αισθάνθηκε ενοχλήσεις και ζήτησε αλλαγή κι έτσι ο Βαλιέντε πέρασε στη θέση του στο 40’.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ Γιάννινα έχασε ευκαιρία να προηγηθεί στο 48’, όταν ο Κρίζμαν σούταρε και ο Σουάρεθ απομάκρυνε με το κεφάλι. Στο 54΄οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν. Ο Σιόντης έκανε ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα στον Σίτο και ο Ευαγγέλου τον απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα. Έτσι, ο Αργύρης Γιαννίκης άλλαξε τα πλάνα του και πέρασε στο ματς τον Παντελάκη, «θυσιάζοντας» τον Παμλίδη.

Στο 65’ ο Ριέρα έκανε μια ωραία ατομική προσπάθεια, αλλά το σουτ που επιχείρησε ήταν άστοχο. Στο 73’ ο Αστέρας είχε καλή ευκαιρία να προηγηθεί, αλλά το γυριστό σουτ που επειχείρησε ο Ρίτζις ήταν άστοχο. Στο 83’ ο Αστέρας έχασε νέα ευκαιρία, αλλά η κεφαλιά του Μπαράλες αποκρούστηκε από τον Χουτεσιώτη.

Διαβάστε τη συνέχεια στο overfm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα