Πατέρας 35χρονου με θρόμβωση στην Κρήτη: «Πήγα και γύρισα στην κόλαση και τον Παράδεισο τρεις φορές»

Καλά είναι τα νέα για τον 35χρονο από την Ιεράπετρα που εμφάνισε δύο θρομβώσεις μετά τον εμβολιασμό του με το AstraZeneca.

Ο 35χρονος που νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, μετά τις δύσκολες ώρες που πέρασε έλαβε εξιτήριο και έπεστρεψε κοντά στους δικούς του ανθρώπους.

Για την περίπτωση του 35χρονου, αλλά και των δύο άλλων γυναικών στην Κρήτη

που εμφάνισαν συμπτώματα μετά τον εμβολιασμό τους με AstraZeneca, έχει ενημερωθεί ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ) όπου εξετάζει με προσοχή τους φακέλους των ασθενών για να καταλήξει σε επίσημα πορίσματα και ανακοινώσεις.

Πατέρας 35χρονου: «Πήγα και γύρισα στην κόλαση και τον Παράδεισο τρεις φορές»

Ο κ. Νίκος, πατέρας του Αλέξανδρου, μίλησε για τις ώρες αγωνίας που πέρασαν αυτές τις ημέρες στο νοσοκομείο και τον κίνδυνο να χάσει το παιδί το πόδι του, ή ακόμα και τη ζωή του.

Από τις εξετάσεις προκύπτει ότι η θρόμβωση στο πόδι σχετίζεται με το εμβόλιο ενώ για την καρωτίδα αναμένονται τα αποτελέσματα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το cretalive.gr.

«Πήγα και γύρισα στην κόλαση και τον Παράδεισο τρεις φορές. Μετά από όλα αυτά, που δεν μπορούν εύκολα να περιγραφούν με λόγια, είμαστε πλέον χαρούμενοι που βγήκε υγιής και όλες οι πληγές θα επουλωθούν σιγά σιγά», ανέφερε ο κ. Νίκος.

Παράλληλα, περιέγραψε τα όσα βίωσαν εξ αρχής από τότε που ο Αλέξανδρος άρχισε να μην αισθάνεται καλά, να παρουσιάζει τα πρώτα συμπτώματα, την κρίσιμη παρέμβαση της φαρμακοποιού που αντιλήφθηκε τι συνέβαινε, την κινητοποίηση στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

«Οι γιατροί έπαιζαν με τα λεπτά, με τα δευτερόλεπτα. Ο κίνδυνος να χάσει το πόδι του ήταν υπαρκτός και η ζωή του ήταν γενικά σε κίνδυνο. Το θαύμα όμως έγινε.

Όταν όμως παρουσιάστηκε η δεύτερη θρόμβωση τότε πραγματικά και εμείς και το ίδιο το παιδί απογοητεύτηκαμε. Η ανησυχία ήταν πολύ μεγάλη. Όπως και η ψυχική δύναμη που επέδειξε ο Αλέξης και αντιμετώπισε όλο αυτό που πέρασε.

Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο για την μεγάλη αγκαλιά του που μας έδινε δύναμη, ευχαριστούμε τους γιατρούς και όλους όσοι μας στάθηκαν σε αυτές τις δύσκολες ώρες».

ΚΡΗΤΗΘΡΟΜΒΩΣΗΕΜΒΟΛΙΟASTRAZENECA
Keywords
Τυχαία Θέματα