Πατέρας Αντώνιος: Αυτός είναι ο φάκελος με την εισαγγελική εντολή για «εξοστρακισμό» από όλες τις δομές της «Κιβωτού»

Έξω από το σπίτι του πατέρα Αντώνιου, στη Ραφήνα, βρέθηκε ο φάκελος με την εισαγγελική εντολή που ζητά από τον ιδρυτή της «Κιβωτού» να απομακρυνθεί από όλες τις δομές της ΜΚΟ.

Ο φάκελος με την εισαγγελική απόφαση για τον...εξοστρακισμό του πατέρα Αντωνίου από όλες τι δομές της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Κιβωτός του Κόσμου» βρίσκεται από το πρωί της Παρασκευής (2/12) έξω από το σπίτι του πατέρα Αντώνιου στη Ραφήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδρυτής της ΜΚΟ φέρεται να

απουσιάζει, χωρίς να γνωρίζει κανείς το πού βρίσκεται.

Υπενθυμίζεται πως η εισαγγελική εντολή εκδόθηκε χθες Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου από τους εισαγγελείς ανηλίκων, που διενεργούν την ποινική προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που παρουσίασε το Mega, ο φάκελος επιδόθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Πικερμίου.

Σημειώνεται πως από τη στιγμή που ο φάκελος έχει παραδοθεί στο σπίτι που έχει δηλωθεί ως κατοικία του πατέρα Αντωνίου, παρότι ο ίδιος δεν τον έχει πάρει στα χέρια του ακόμη, η εισαγγελική εντολή βρίσκεται σε εφαρμογή.

Άγνωστο παραμένει ακόμη το πού βρίσκεται ο πατέρας Αντώνιος, με διάφορα σενάρια να τον θέλουν να βρίσκεται σε σπίτι στενού του συνεργάτη, ή ακόμη και σε διαμέρισμα μέσα σε δομή της «Κιβωτού».

Στο βίντεο ντοκουμέντο, φαίνεται η Αστυνομία να παραδίδει φάκελο με εισαγγελική διάταξη και σε στενό συνεργάτη του πατέρα Αντωνίου στο σπίτι του στη Βραυρώνα. Πρόκειται για έναν άντρα που βρισκόταν πολύ ψηλά στη διοικητική πυραμίδα της ΜΚΟ.

#ΠΑΤΕΡΑΣ_ΑΝΤΩΝΙΟΣ #ΦΑΚΕΛΟΣ #ΣΠΙΤΙ #ΚΙΒΩΤΟΣ_ΤΟΥ_ΚΟΣΜΟΥ #ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ #ΡΑΦΗΝΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα