Παύλος Πολάκης: «Πανηγυρίζει» για την απομάκρυνση της Σοφίας Νικολάου από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ με μια... σμέρνα

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έσπευσε να σχολιάσει την απόφαση της ΝΔ να θέσει εκτός ψηφοδελτίων τη Σοφία Νικολάου.

Μετά την είδηση ότι η Σοφία Νικολάου αποσύρεται από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ στην Εύβοια, ο Παύλος Πολάκης «ξαναχτύπησε» με μία ανάρτηση στο Facebook. O βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ,

έσπευσε να σχολιάσει την απομάκρυνση της κας Νικολάου, λέγοντας πως αυτό οφείλεται σε δική του επιτυχία, εννοώντας τις αποκαλύψεις που έκανε ο τομέας διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην συνέχεια, παρομοίασε την τέως γενική γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής, κα Σοφία Νικολάου, με μία σμέρνα, λέγοντας πως «βάζω και τη φωτογραφια με τη σμέρνα…. που ταιριάζει στην εν λόγω κυρία….»

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«Το Γενάρη ανάρτησα το βίντεο που ξαναβαζω τωρα ονοματίζοντας βουλευτές και στελέχη της ΝΔ που αποκαλύψαμε τα σκάνδαλα τους ή και εξαναγκάσαμε σε παραίτηση ως Τομεας Διαφάνειας του Συριζα -ΠΣ.

Σήμερα προστέθηκε άλλη μια η ΝΙΚΟΛΑΟΥ που έβγαλαν από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ μετά τις δικες μας αποκαλυψεις και βάζω και τη φωτογραφια με τη σμέρνα…. που ταιριάζει στην εν λόγω κυρία…. Έτσι γιατί: «Εμείς θα το γλεντιζουμε κι όπου το βγάλει η βράση …….» (Συμπληρώστε όσοι την ξέρετε τη μαντινάδα..)».

{https://twitter.com/pavpol2222/status/1634311795232980998?s=20}

#ΠΑΥΛΟΣ_ΠΟΛΑΚΗΣ #ΣΟΦΙΑ_ΝΙΚΟΛΑΟΥ #ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ #ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ #ΝΕΑ_ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα