Περιστέρι - Δολοφονία 17χρονης: Έφοδος της ΕΛΑΣ σε σπίτι στο Αιγάλεω - Συγκλονίζει η μητέρα της (βίντεο)

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες των αστυνομικών για τη σύλληψη του βασικού υπόπτου, του φίλου της 17χρονης που δολοφονήθηκε στο Περιστέρι.

Μάλιστα, απόψε έγινε έφοδος των αστυνομικών σε ένα σπίτι στο Αιγάλεω, όπου μένουν Πακιστανοί, χωρίς ωστόσο να κρύβεται μέσα σε αυτό ο βασικός υπόπτος.

Πάντως, συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό που έχουν εξαπολύσει οι Αρχές για να εντοπίσουν τον 20χρονο, από τα χέρια

του οποίου φέρεται να βρήκε ασφυκτικό θάνατο η άτυχη κοπέλα. Ο 20χρονος πακιστανικής καταγωγής, φίλος της κοπέλας, θεωρείται από την Αστυνομία νούμερο ένα ύποπτος.

Οι αστυνομικοί αναζητούν στοιχεία, μαρτυρίες, πληροφορίες ενώ έχουν δώσει φωτογραφίες του 20χρονου σε όλες τις πύλες εξόδου της χώρας. Παράλληλα, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα στα εγκληματολογικά εργαστήρια σχετικά με το γενετικό υλικό που βρέθηκε στα νύχια της 17χρονης ενώ φύλο και φτερό γίνονται τα ηλεκτρονικά αρχεία και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του θύματος.

Δείτε τις εικόνες της ΕΡΤ από την έφοδο των αστυνομικών:

Σύμφωνα με μαρτυρίες του πατέρα της άτυχης κοπέλας, η 17χρονη είχε πέσει θύμα κακοποίησης σε ηλικία 11 ετών, μαζί με τον μεγαλύτερο αδερφό της, όταν ζούσε στο Μακροχώρι Ημαθίας. Το γεγονός οδήγησε στη διαπόμπευση και τον εκφοβισμό της από τον περίγυρό της κι έτσι αποφάσισε να μετακομίσει στην Αθήνα.

«Του ζήτησε να χωρίσουν»

Συγκλονίζει η μητέρα της 17χρονης. Μιλώντας για την τραγική απώλεια της κόρης της, υποστήριξε ότι το κορίτσι δέχονταν απειλές από τον Πακιστανό σύντροφο της και αποκάλυψε ότι πριν από λίγες μέρες του ζήτησε να χωρίσουν.

Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Alpha η μητέρα της Νικολέττας ανέφερε ότι «δεν καβγαδίζανε» και πρόσθεσε ότι «ήταν καλά, αλλά το τελευταίο διάστημα ήθελε να χωρίσει. Δεν ήθελε άλλο».

Συνεχίζοντας, δεν έκρυψε την οργή της τονίζοντας: «Θέλω μόνο να βρουν αυτό το καθίκι. Μου σκότωσε το παιδί μου και μου πήρε την ψυχή. Ζητάω μόνο δικαίωση».

#ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ #ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ #ΕΦΟΔΟΣ #ΣΠΙΤΙ #ΜΗΤΕΡΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα