Πήγε στο First Dates και έπεσε πάνω σε συνάδελφό της, «θα μου φύγει το υαλουρονικό!»

Το... τυφλό ραντεβού μιας κοπέλας στο «First Dates» δεν πήγε και τόσο καλά, αφού έπεσε επάνω σε συνάδελφό της από τη δουλειά!

Τελικά το ραντεβού της Τζωρτζίνας και του Χρήστου στο «Firt Dates» δεν ήταν και τόσο «τυφλό», καθώς οι δυο τους γνωρίζονταν από πριν. H Τζωρτζίνα πήγε στο ριάλιτι της αγάπης για να βρει το άλλο της μισό αλλά έπεσε πάνω σε… συνάδελφό της από τη δουλειά.

«Θέλω να ζήσω τον έρωτα με την πρώτη ματιά», είπε η 27χρονη, η οποία θέλει τον σύντροφό της ψηλό, γοητευτικό, μελαχρινό και με ωραίο χαμόγελο. Σίγουρα όμως δεν περίμενε ότι

το «τυφλό» ραντεβού της δεν θα ήταν και τόσο «τυφλό», αφού συνάντησε τον Χρήστο, τον συνάδελφό της.

«Η Τζωρτζίνα, δεν το πιστεύω! Δουλεύουμε μαζί! Είναι συνάδελφος μου, δουλεύουμε πολύ καιρό μαζί στο ίδιο μαγαζί και την ξέρω αρκετό καιρό. Δεν το περίμενα ποτέ, σοκαρίστηκα και το είπα και στον μπάρμαν κιόλας» αναφώνησε ο 38χρονος όταν την είδε.

«Δεν το ζω... Θα μου φύγει το υαλουρονικό», είπε η 27χρονη όταν αντίκρισε τον συνάδελφό της να την περιμένει στο μπαρ. Τζωρτζίνα και ο Χρήστος που γνωρίζονταν από πριν, καθώς είναι συνάδελφοι, είχαν μεταξύ τους ιδιαίτερη οικειότητα και δε σταμάτησαν να γελάνε!

Το ίδιο σοκαρισμένη φάνηκε όχι μόνο η κοπέλα, αλλά και η Ζενεβιέβ, η οποία συνομιλώντας με τις δύο σερβιτόρες του «First Dates» είπε: «Φτιάξε καφέ να στα πω. Πάω, ξαφνικά κοιτάζονται και… Δουλεύουν στο ίδιο μαγαζί. Εγώ για μια στιγμή, πήγα να πάθω εγκεφαλικό. Τύπου "τα είχαν; τα χάλασαν; βρέθηκαν ξανά;", αλλά απλά δουλεύουν στον ίδιο χώρο».

Στο τέλος του ραντεβού, οι δυο παίκτες δήλωσαν πως πέρασαν πολύ όμορφα, αλλά συμφώνησαν πως η σχέση τους θα παραμείνει φιλική!

#ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ #FIRST_DATES #ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Keywords
Τυχαία Θέματα