Πόσο καιρό χρειάζεται πραγματικά για να χάσετε 10 κιλά

Ο δρόμος για την απώλεια βάρους είναι απόλυτα μοναδικός για κάθε άνθρωπο και χρειάζεται χρόνο.

Οταν πρόκειται για την απώλεια βάρους, υπάρχουν πολλές πληροφορίες εκεί έξω -και δεν είναι όλες καλές.

Η αλήθεια είναι ότι οι στόχοι απώλειας βάρους είναι προσωπικοί και ο ρυθμός με τον οποίο χάνει κανείς βάρος εξαρτάται από παράγοντες που κυμαίνονται από την πρόσληψη θερμίδων και τη ρουτίνα άσκησης, μέχρι την ενυδάτωση, τη γενετική ακόμα και το πρόγραμμα ύπνου.

Αν θέλεις να χάσεις ένα συγκεκριμένο

βάρος -ακόμη και αν οι φίλοι σου προσπαθούν να κάνουν το ίδιο- η διαχείριση του σωματικού σου βάρους και το σχέδιο της απώλειας του θα είναι μοναδικό και θα αφορά μονό εσένα. Κανένα ταξίδι απώλειας βάρους δεν είναι το ίδιο.

Αυτό που δεν θα είναι μοναδικό για σένα είναι τα αμέτρητα οφέλη που αποφέρει η διατήρηση ενός υγιούς βάρους, με δύο από τα σημαντικότερα να είναι ο μειωμένος κίνδυνος καρδιακών παθήσεων και διαβήτη. Και αυτό για να μην πούμε τίποτα για τα συνολικά οφέλη ευεξίας από την απώλεια βάρους, τα οποία περιλαμβάνουν φυσικούς δείκτες όπως η καλή ισορροπία, η ανθεκτικότητα και η δύναμη, και δείκτες ψυχικής υγείας όπως η αισιοδοξία και η ικανοποίηση.

Φυσικά, αυτό που όλοι θέλουμε να ξέρουμε είναι πόσο καιρό θα πάρει πραγματικά η απώλεια βάρους. Εδώ, συμβιβαστήκαμε σε ένα αυθαίρετο ποσό των 10 κιλών και εκτιμήσαμε το χρόνο που, με δεδομένη τη σωστή διατροφή και άσκηση, θα χρειαζόταν πραγματικά για να τα χάσουμε με υγιή τρόπο. Η απάντηση μπορεί να σε εκπλήξει.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να χάσεις 10 κιλά

Ας ξεκινήσουμε με μια ιδέα που θίξαμε παραπάνω, συγκεκριμένα, ότι ο καθένας από εμάς είναι διαφορετικός, γεγονός που καθιστά δύσκολο να απαντήσουμε στην ερώτηση «Πόσος χρόνος χρειάζεται για να χάσεις 10 κιλά;» με έναν συγκεκριμένο αριθμό.

Ο χρόνος που χρειάζεται για να χάσεις 10 κιλά ποικίλλει ανάλογα με την πρόσληψη τροφής και τις διατροφικές συνήθειες, τη ρουτίνα άσκησης και το επίπεδο δραστηριότητας και πολλά άλλα.

Ευτυχώς υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείς να περιμένεις στο ταξίδι σου για την απώλεια βάρους.

Πώς εξηγείται το χρονοδιάγραμμα, διαβάστε αναλυτικά στο TheIssue.gr.

#ΚΙΛΑ #ΒΑΡΟΣ #ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα