Προειδοποίηση Μαρουσάκη για νέες καταιγίδες στην Αττική με τεράστια ένταση

Θα είναι και σήμερα μια αρκετά δύσκολη μέρα, καθώς θα πέσει μεγάλος όγκος νερού.

Η κακοκαιρία Daniel σφυροκοπά σχεδόν όλη τη χώρα, με τα προβλήματα σε πολλές περιοχές να είναι πολλά αφού έχουν -κυριολεκτικά- θαφτεί κάτω από το νερό.

Χτες (8/9) ακόμα και στην Αττική, πολλοί σταθμοί του μετρό πλημμύρισαν, ενώ βίντεο που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου έδειχναν του πολίτες να προσπαθούν να περάσουν με δυσκολία τον δρόμο... κολυμπώντας.

Ο μετεωρολόγος Κλεάρχος Μαρουσάκης, μιλώντας στο Open, ανέφερε

πως θα πέσει πολύ νερό και σήμερα.

«Αυτή η κακοκαιρία πλέον έχει μπει μέσα στο Ιόνιο, είναι αρκετά θερμό το Ιόνιο, στροβιλίζεται γύρω από τον εαυτό του και συνεχώς γεννάει καταιγίδες στα πιο ανατολικά τμήματα της Πελοποννήσου, γι’ αυτό και χθες παρά το γεγονός ότι οι προβλέψεις έδιναν πιο νωρίς τα φαινόμενα, κράτησαν και τη νύχτα για τον νομό Αττικής. Οι καταιγίδες εμφάνισαν μια ανατροφοδότηση και χτυπούσαν με ιδιαίτερη σφοδρότητα τον νομό Αττικής.

Αυτές οι καταιγίδες τις επόμενες ώρες θα επηρεάσουν τον νομό Αττικής. Ίσως ζήσουμε και πάλι καταστάσεις όπως χθες το απόγευμα και το βράδυ να έχουν δηλαδή μια ανάλογη ένταση. Στη συνέχεια θα ταξιδέψουν αυτά τα φαινόμενα προς την περιοχή της Βοιωτίας, της Βόρειας Εύβοιας, θα επηρεαστεί και πάλι ο Βόλος», ανέφερε.

#ΚΛΕΑΡΧΟΣ_ΜΑΡΟΥΣΑΚΗΣ #ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ #ΑΤΤΙΚΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα