Πρώην σύντροφος της Ρούλας Πισπιρίγκου «σπάει» τη σιωπή του: «Ήταν τρελή, δεν είχε τα λογικά της»

Ενώ όλη η Ελλάδα παρακολουθεί με κομμένη ανάσα την υπόθεση της Πάτρας με την Ρούλα Πισπιρίγκου, στη δημοσιότητα έρχονται στοιχεία και μαρτυρίες για την 33χρονη. Πρώην σύντροφος της «σπάει» τη σιωπή του ενώ την χαρακτηρίζει «τρελή».

Ο πρώην σύντροφος της Ρούλας Πισπιρίγκου, όπου ήταν μαζί για λίγο καιρό, έδωσε συνέντευξη σε τηλεοπτικό σταθμό και την χαρακτήρισε «τρελή».

Χαρακτηριστικά είπε: «Η σχέση μας κράτησε ενάμιση μήνα και εκβίαζε εμένα

και τον φίλο μου. Πριν 10 χρόνια είχαμε σχέση».

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου του star, πώς θα την χαρακτήριζε απάντησε: «Ήταν τρελή, δεν είχε τα λογικά της, αλλά αυτό που ήθελε το είχε», ενώ συνέχισε λέγοντας ότι «Πιστεύω ότι το έχει κάνει αυτή, δεν πιστεύω ότι το έχει κάνει ο Μάνος».

Ο ίδιος αναφέρει πότε τους είδε τελευταία φορά «Τους είδα στην κηδεία της Τζωρτζίνας, δεν είδα ότι νοιαζότανε πολύ, ότι την ένοιαξε. Ο Μάνος ήταν πιο πολύ στεναχωρημένος»

Στη συνέχεια, μίλησε για την «εμμονή» της με τον Μάνο, «για τον Μάνο θα έφτανε στα άκρα».

Επιπλέον ο πρώην σύντροφος της 33χρονης είπε ότι η Ρούλα είχε απειλήσει συγγενικό του πρόσωπο, χωρίς να αποκαλύψει για ποιον λόγο.

Στη συνέχει μίλησε η σύντροφος του πρώην της Ρούλας, η οποία είπε ότι δεν ήταν τρελή αλλά εμμονική και χειριστική και είπε ότι: «Την ξέρω μέσω του άντρα μου που τα είχαν παλιά. Είναι έξυπνη γυναίκα, χειριστική και εμμονική με τον άντρα της. Τρελή δεν είναι, είναι μια χαρά.»

Η ίδια είπε ότι ο Μάνος μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην ομολογία της: «Αν πάει ο Μάνος Δασκαλάκης να της μιλήσει και της πει "εγώ είμαι εδώ" θα τα ομολογήσει όλα. Η Ρούλα ήταν συνέχεια με το γέλιο, τα μαύρα τα έβαλε τώρα για την συνέντευξη στον Σόμπολο»

Η γυναίκα μίλησε και για μια επικοινωνία που είχαν με την Ρούλα πριν πεθάνει η Τζωρτζίνα: «Βλέπω ότι έχει κάνει μια ανάρτηση ότι είναι στο Αγλαΐα Κυριακού για μια εξέταση, και της έστειλα μήνυμα, ότι "είμαι πρόθυμη να βοηθήσω, να σας φιλοξενήσω, αν θέλεις" και μου απάντησε "ήταν κάτι τυπικό, ευχαριστώ πολύ, καληνύχτα"».

Keywords
Τυχαία Θέματα