Ραγίζει καρδίες ο πατέρας της 28χρονης Βίκυς: «Θα είμαι περήφανος, γιατί ήταν παλικαρίσιο να ρίξει ένα μαχαίρι στην καρδιά»

Ο πατέρας της Βίκυς - της νεαρής γυναίκας από το Τυχερό Εβρου που βρέθηκε νεκρή σε χαράδρα - ζητάει απαντήσεις, αν και υπογραμμίζει πως «είτε είναι αυτοκτονία είτε δολοφονία, το αποτέλεσμα δεν αλλάζει με τίποτα».

Με δάκρυα στα μάτια μίλησε για τις αμφιβολίες του για το σενάριο της αυτοκτονίας ο πατέρας της 28χρονη Βίκυς, που κάνει έκκληση σε όποιον έχει δει κάτι να καταθέσει στην Αστυνομία.

«Δεν μπορώ να αμφισβητήσω το Εγκληματολογικό ή την Ιατροδικαστική υπηρεσία, αν η απόφαση είναι αυτοκτονία, θα την αποδεχθώ», δήλωσε στο Star.

Θα είμαι και περήφανος γιατί ο τρόπος αυτοκτονίας ήταν παλικαρίσιος αφού έριξε ένα μαχαίρι στην καρδιά. Δεν είναι εύκολο πράγμα, θέλει καρδιά. Αλλά πρέπει να αποδειχθεί πρώτα.

«Είτε είναι αυτοκτονία είτε δολοφονία, είναι απώλεια. Το αποτέλεσμα δεν αλλάζει με τίποτα. Εχω εμπιστοσύνη στις Αρχές ότι θα γίνουν οι έρευνες» .

Απαντήσεις στο τετράδιο της Βίκυς αναζητούν οι Αρχές

Τα ερωτήματα που βασανίζουν τον κύριο Νίκο είναι πολλά, ενώ όπως λέει, η μοναχοκόρη του ήταν ο καλύτερος φίλος του. Ολη τη μέρα δούλευαν μαζί στα χωράφια, μιλούσαν για τα πάντα. Με περηφάνια μιλάει για τα ποιήματα που έγραφε η 28χρονη.

Σε ένα τετράδιο κατέγραφε τις σκέψεις της, όλα όσα την απασχολούσαν.

Αυτό το τετράδιο εξετάζουν τώρα οι αστυνομικοί αναζητώντας απαντήσεις για το τι μπορεί να έγινε.

Σημειώνεται πως οι γονείς και ο αδελφός της Βίκυς κατέθεσαν στην Αστυνομία, ενώ στα εγκληματολογικά εργαστήρια μεταφέρθηκε και εξετάζεται ο ηλεκτρονικός της υπολογιστής.

Οι αστυνομικοί βρέθηκαν στο σημείο όπου βρέθηκε νεκροί, πήραν καταθέσεις από μάρτυρες και εξέτασαν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας κατά μήκος της διαδρομής. Μέχρι τώρα δεν προκύπτει ότι κάποιο άλλο όχημα ακολουθούσε τη μηχανή της. Απαντήσεις, όμως, αναμένεται να δώσει και η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Κατέθεσε κι ο πρώην σύντροφος της 28χρονης

Σύμφωνα με τους φίλους της, η Βίκυ είχε χωρίσει το καλοκαίρι με τον σύντροφό της που είναι συνοριοφύλακας. Ήταν με τον συγκεκριμένο άνθρωπο λίγους μήνες, ενώ είχαν υπάρξει ξανά μαζί όταν η κοπέλα ήταν ακόμα μαθήτρια Λυκείου. Τότε είχαν μια σχέση τριών ετών.

Ο νεαρός κλήθηκε να καταθέσει και σύμφωνα με τις πληροφορίες του Star, ήταν συντετριμμένος.

#ΕΒΡΟΣ #ΝΕΚΡΗ #ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ #ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ #ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ #ΕΛΑΣ #ΠΑΤΕΡΑΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Ραγίζει, 28χρονης Βίκυς,ragizei, 28chronis vikys