Ρούλα Πισπιρίγκου: Νέα στοιχεία στην υπόθεση, τι «δείχνουν» οι καταθέσεις των γιατρών

Την ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται στο εδώλιο για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου υποστηρίζει την αθωότητά της, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η δίκη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας με κεταμίνη.

Κάποιοι γιατροί έχουν δώσει μια σειρά από νέες καταθέσεις που αναμένεται να αξιολογηθούν, όπου μιλούν για ασφυκτικό θάνατο τόσο της Μαλένας όσο και της Ίριδας.

Για εγκληματικές ενέργειες και όχι για θανάτους από παθολογικά αίτια.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν παρούσα σε όλες τις περιπτώσεις όταν πέθαιναν τα παιδιά της. Ο Μάνος Δασκαλάκης είπε ότι στηρίζει το κατηγορητήριο επειδή έχει πειστεί πως η 34χρονη είχε εμμονή μαζί του και σκότωνε τα παιδιά για να τον αναγκάσει να επιστρέψει κοντά της.

Από την πλευρά του, ο Αλέξης Κούγιας προσπάθησε να αποδομήσει τον ισχυρισμό. Με τον Δασκαλάκη να μιλάει για ένα μήνυμα σε μέντιουμ που έστειλε η κατηγορούμενη μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας, για να του κάνει «μάγια».

Εκτός όμως από το μέντιουμ, ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στα λόγια των γιατρών και στις καταθέσεις που έχουν δώσει, για τον θάνατο της Μαλένας το 2019, της Ίριδας το 2021 και της Τζωρτζίνας τον Ιανουάριο του 2022.

Καθοριστικής σημασίας θεωρούνται στοιχεία που έχουν ανακύψει από νεότερες καταθέσεις ιατροδικαστών και παθολογοανατόμων που είχαν αποφανθεί για τις αιτίες θανάτου της Μαλένας και της Ίριδας, αποδίδοντας τους θανάτους τους σε παθολογικά αιτία.

«Πυλώνας» των γνωματεύσεων ήταν το πόρισμα παθολογοανατόμου από τα Ιωάννινα που είχε αναφέρει ότι η Ίριδα παρουσίαζε «αγενεσία φλεβόκομβου», δηλαδή ανυπαρξία ενός βασικού ιστού για την λειτουργία της καρδιάς της.

Όπως μετέδωσε το Mega, σε νέα της κατάθεση κάνει λόγο για στοιχεία που οδηγούν και την ίδια σε ασφυκτικό θάνατο, τα οποία όπως επισημαίνει είχε διασπιστώσει από τότε.

Επισημαίνει πλέον, ότι από την διεθνή βιβλιογραφία δεν μπορεί να στηριχθεί η θεωρία για την ανυπαρξία φλεβόκομβου.

Επιπλέον αντίστοιχες μεταβολές εντοπίζονται και στις αρχικές εκτιμήσεις για τις συνθήκες θανάτου της Μαλένας. Του πρώτου παιδιού που κατέληξε, όταν και πάλι στο δωμάτιο του νοσοκομείου, ήταν μόνο η κατηγορούμενη.

#ΡΟΥΛΑ_ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ #ΜΑΝΟΣ_ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ #ΓΙΑΤΡΟΙ #ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ #ΑΛΕΞΗΣ_ΚΟΥΓΙΑΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα