Ηράκλειο: Στη ΜΕΘ 30χρονη που μαχαίρωσε ο σύντροφός της με 14 μαχαιριές, την έσωσε ο πεθερός

Σε σταθερή κατάσταση και πάντως εκτός κινδύνου, σύμφωνα με τον Διοικητή του ΠΑΓΝΗ Γιώργο Χαλκιαδάκη, νοσηλεύεται η 36χρονη γυναίκα, που χθες το βράδυ δέχθηκε επίθεση από το σύντροφό της με μαχαίρι.

Η γυναίκα που είχε δεχθεί 14 μαχαιριές σε όλο της το σώμα, υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση με τους γιατρούς να καταβάλουν μεγάλες προσπάθειες να την κρατήσουν στη ζωή λόγω της μεγάλης ποσότητας αίματος που είχε χάσει.

Η γυναίκα, σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου, βρίσκεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας

και η κατάσταση κρίνεται βελτιωμένη.

Ο 35χρονος που αυτοτραυματίστηκε στην κοιλιακή χώρα με το ίδιο μαχαίρι μεταφέρθηκε στο ίδιο νοσοκομείο όπου αντιμετωπίστηκε το τραύμα και νοσηλεύεται φρουρούμενος, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Ο άνδρας επιτέθηκε στην συνομήλικη αρραβωνιαστικιά του, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες του creta24.gr, είναι ιδιοκτήτρια εμπορικού καταστήματος σε τουριστική περιοχή του νησιού και ο πατέρας του ήταν εκείνος που τον αφόπλισε καταφέρνοντας να του αποσπάσει το κουζινομάχαιρο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το ζευγάρι διαπληκτίστηκε έντονα για προσωπικούς λόγους στο μπαλκόνι του σπιτιού, όπου ο άνδρας κατάφερε αρκετά χτυπήματα με μαχαίρι στην άτυχη γυναίκα, η οποία κατάφερε να ξεφύγει και να μπει στην αυλή γειτονικού σπιτιού έχοντας χάσει μεγάλη ποσότητα αίματος.

Αμέσως οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία, το ΕΚΑΒ, αλλά και την πυροσβεστική καθώς ο άνδρας προσπάθησε να βάλει φωτιά στο σπίτι. Παράλληλα αυτομαχαιρώθηκε στην κοιλιακή χώρα.

Στην περιοχή έφτασαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, το ένα παρέλαβε τη γυναίκα βαριά χτυπημένη, αλλά έχοντας τις αισθήσεις της, ενώ το άλλο πήρε τον άνδρα που δεν έδειχνε να είναι βαριά τραυματισμένος.

Παράλληλα έφτασαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που τελικά δεν χρειάστηκε να επέμβουν, καθώς η φωτιά είχε σβηστεί από τους γονείς του δράστη που μένουν στο πάνω διαμέρισμα, καθώς και ισχυρή δύναμη της αστυνομίας.

#ΗΡΑΚΛΕΙΟ #ΜΑΧΑΙΡΙ #ΓΥΝΑΙΚΑ #ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ_ΒΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα