Τι συμβαίνει με τους Ολυμπιακούς Κύκλους στο Καλλιμάρμαρο

Τηδική της εκδοχή, δίνει η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, σχετικά με την τοποθέτηση των 5 Ολυμπιακών Κύκλων, στο Καλλιμάρμαρο.

Στις 9 Μάϊου, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΟΕ , οι Ολυμπιακοί Κύκλοι τοποθετήθηκαν ανά, μετά από 12 χρόνια, το πιο ιστορικό Στάδιο της Ελλάδας, το Παναθηναϊκό Στάδιο. Οι Κύκλοι, με ενέργειες της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, τοποθετήθηκαν και πάλι στο ίδιο σημείο όπως και παλαιότερα, επάνω από τη σφενδόνη

του Σταδίου και χωρίς καμία άλλη επέμβαση στο Καλλιμάρμαρο.

Όμως μια ημέρα μετά οι Ολυμπιακοί κύκλοι αποκαθηλώθηκαν από γερανούς και τοποθετήθηκαν στον πέριξ χώρο του Παναθηναϊκού Σταδίου, με δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι αυτό έγινε γιατί εντοπίστηκε πρόβλημα στατικότατας και λόγω του βάρους άρχισε να έχει κλίση η κατασκευή. Σε επικοινωνία του Dnews, με την ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή έγινε γνωστό ότι η επίσημη τοποθέτηση των Ολυμπιακών κύκλων θα γίνει περί τα τέλη Ιουνίου με ειδική τελετή, καθώς και ότι η πρώτη τοποθέτηση των κύκλων έγινε για να διαπιστωθεί σε πραγματικές συνθήκες, οι ανάγκες ώστε να δημιουργηθεί η κατάλληλη κατασκευή στήριξης. μάλιστα όπως επισημαίνουν ότι ενδεικτικό ότι δεν έχει περατωθεί το έργο, είναι ότι οι Ολυμπιακοί Κύκλοι δεν έχουν βαφτεί κάτι που θα γίνει στο έδαφος , όπως δεν έχει ολοκληρωθεί και ο φωτισμός τους.

Οι Ολυμπιακοί Κύκλοι, με την επανατοποθέτησή τους, υπενθυμίζουν την αναβίωση των Ολυμπιακών Αγώνων του 1896 στην Αθήνα καθώς και τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, όταν το Παναθηναϊκό Στάδιο είχε φιλοξενήσει το άθλημα της τοξοβολίας και τον τερματισμό του Μαραθωνίου Δρόμου, είχαν αφαιρεθεί το 2011.

#ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ #ΕΛΛΗΝΙΚΗ_ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ_ΕΠΙΤΡΟΠΗ #ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ_ΑΓΩΝΕΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Ιουνίου, Ολυμπιακών Κύκλων, Καλλιμάρμαρο,iouniou, olybiakon kyklon, kallimarmaro