Στη Βουλή διαβιβάστηκαν τρεις δικογραφίες που αφορούν πολιτικά πρόσωπα

Διαβιβάστηκαν στην Βουλη τρεις δικογραφίες που αφορούν πολιτικά πρόσωπα. Η πρώτη δικογραφία αφορά την μήνυση του πρώην υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά κατά του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας και πρώην κυβερνητικού εταίρου Πάνου Καμμένου.

Η δεύτερη αφορά τους πρώην υπουργούς Φανή Πετραλιά, Γιώργο Αλογοσκουφη και Δημήτρη Αβραμοπουλο για τις ανείσπρακτες επιστροφές (rebate) φαρμακευτικών εταιριών ύψους 241 εκατ. ευρώ την περίοδο 2006 έως 2010.

Η

τρίτη αφορά την υποκλοπή της τηλεφωνικής συνομιλίας του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη με τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος.Συνεργάτες του Γ. Αλογοσκούφη δήλωσαν για την δικογραφία. « Ουδεμία αρμοδιότητα αναφορικά με την πολιτική φαρμάκων είχε ο πρώην υπουργός Γιώργος Αλογοσκούφης.

Ουδέποτε αρνήθηκε να υπογράψει οποιαδήποτε σχετική ΚΥΑ διότι απλώς δεν του προτάθηκε από κανέναν αρμόδιο υπουργό. Μετά χαράς θα υπέγραφε οποιαδήποτε ΚΥΑ για επιστροφές από τις φαρμακευτικές εταιρείες δεδομένου ότι κάτι τέτοιο θα ενίσχυε τα Ταμεία και τον Προϋπολογισμό».

Keywords
Τυχαία Θέματα