Στην Ευελπίδων η Τέτα Καμπουρέλη και ο σύζυγός της Βασίλης Γκουρούσης (pics - vids)

Συνοδευόμενη από τον γιο της, η γνωστή αισθητικός και τηλεπερσόνα, Τέτα Καμπουρελη, πέρασε την πόρτα του ανακριτή στην Ευελπίδων μετά τη μια το μεσημέρι. H κ. Καμπουρέλη έφτασε στον ανακριτή προκειμένου να καταθέσει για το ριφιφί στις θυρίδες της τράπεζας στο Ψυχικό, για το οποίο και κατηγορείται ο σύζυγός της Βασίλης Γκουρούσης ο οποίος έφτασε λίγο αργότερα. 

Ο κατηγορούμενος έφτασε λίγο μετά από την σύζυγό του και τον γιο του στο κτίριο 9  με κρυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του

με την κουκούλα του μπουφάν του. 

Υπενθυμίζεται ότι ο 58χρονος, συνελήφθη την Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021, σε περιοχή της Αττικής από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

 Αρνείται τις κατηγορίες ο 58χρονος

Aξίζει να σημειωθεί ότι η  υπερασπιστική γραμμή, που θα ακολουθήσει ο 58χρονος θεατρικός επιχειρηματίας, σύζυγος γνωστής τηλεπερσόνας, περιλαμβάνει τη θέση πως τα στοιχεία που χρησιμοποιήθηκαν για τη σύλληψή του, δεν είναι επαρκή. Επίσης, σε ό,τι αφορά το υλικό DNA, o δικηγόρος του 58χρονου κ. Βουλγαράκης επισημαίνει πως πρόκειται για μικτό υλικό τριών ατόμων σε ένα πλαστικό κουμπί που δεν σημαίνει απολύτως τίποτα.

Το στίγμα έδωσαν από την Πέμπτη με ανακοίνωσή τους οι συνήγοροί του Αντώνης Βουλγαράκης και Βασίλης Σερεμέτης. «Ο κατηγορούμενος αρνείται την κατηγορία και διαμαρτύρεται έντονα για την διαπόμπευση του ίδιου και της οικογένειας του. Η απολογία του ενώπιον του κ. Ανακριτή θα τοποθετήσει την υπόθεση στην πραγματική της βάση» ανέφεραν.

«Μέχρι τότε παρακαλούνται όλοι να σεβαστούν το τεκμήριο αθωότητας του κατηγορουμένου ως κατάκτηση του νομικού μας πολιτισμού και να διατηρήσουμε άπαντες την εμπιστοσύνη μας στον αρμόδιο θεσμό, την Δικαιοσύνη», πρόσθεσαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ των ισχυρισμών του κατηγορούμενου είναι πως στο υλικό DNA που βρέθηκε σε ένα πλαστικό κουμπί στην αίθουσα των θυρίδων περιλαμβάνεται και άλλων δύο ατόμων και ως εκ τούτου δεν αποδεικνύει την εμπλοκή του. Παράλληλα, θα αναφέρει πως δεν υπάρχει έκθεση κατάσχεσης του κουμπιού καθώς και ότι τον παρακολουθούσαν τόσο καιρό χωρίς να διαπιστωθεί τίποτα σε βάρος του.

Μάλιστα, σε ό,τι αφορά το υλικό DNA, o δικηγόρος του 58χρονου κ. Βουλγαράκης επισημαίνει πως πρόκειται για μικτό υλικό τριών ατόμων σε ένα πλαστικό κουμπί που δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Όπως αφήνει να εννοηθεί ο ίδιος είχε τη δική του θυρίδα ακριβώς δίπλα από τις θυρίδες που παραβιάστηκαν και πιθανότατα άφησε το DNA του στο σημείο που τοποθετούνται οι θυρίδες για να ανοιχτούν.

 

Για το λόγο αυτό βρέθηκε υλικό από τρία άτομα, δηλαδή της ιδιοκτήτριας, του κατηγορούμενου, καθώς και ενός τρίτου ατόμου αγνώστου το οποίο δεν έχει ταυτοποιηθεί.

Σύμφωνα, πάντως, με τα ευρήματα των αστυνομικών αρχών πρόκειται για δείγμα γενετικού του υλικού, το οποίο βρέθηκε στο εσωτερικό μιας εκ των παραβιασμένων θυρίδων. Ειδικότερα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν πρόκειται ούτε για δακτυλικό αποτύπωμα, ούτε για τρίχα, παρά για στίγμα από ιδρώτα, μέσω του οποίου κατόρθωσαν οι αρχές να ταυτοποιήσουν το πρόσωπο.

Η σύλληψη, η δίωξη και το ιστορικόΔιαβάστε επίσης:Στο πλευρό του συζύγου της η Τέτα Καμπουρέλη: «Ο άνθρωπός μου είναι αθώος» (vid)
Keywords
Τυχαία Θέματα
Ευελπίδων, Τέτα Καμπουρέλη, Βασίλης Γκουρούσης,evelpidon, teta kaboureli, vasilis gkourousis